H Παπαστράτος συνεχίζει να στηρίζει ουσιαστικά την απασχόληση και τη χώρα

13 Νοεμβρίου 2017
17:05
Κανένα σχόλιο

Η Παπαστράτος μετά από 86 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, στις αρχές του 2018 σταματά να παράγει τσιγάρα!

Αυτό δεν σημαίνει ότι το εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο θα κλείσει – κάθε άλλο!

Περνώντας σε μια νέα εποχή και με όραμα να αφήνει πίσω της μέλλον, μετεξελίσσεται και προχωρά σε μια νέα μεγάλη επένδυση 300 εκατ. Ευρώ.

Χάρη στην επένδυση αυτή, 400 νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται και προστίθενται στις 800 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας που προσφέρει ήδη η εταιρία αλλά και τις περισσότερες από 250 θέσεις, που έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες για την εμπορική υποστήριξη του IQOS.

Σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία, η Παπαστράτος συνεχίζει να στηρίζει ουσιαστικά την απασχόληση και τη χώρα

Πέρα από τα οικονομικά οφέλη, η νέα επένδυση δίνει ανάσα αισιοδοξίας στην κοινωνία. Η Ελλάδα αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα διεθνή αγορά που αναμένεται να αναπτυχθεί με μεγάλη ταχύτητα.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.