Ευχαριστήριο του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης (Πτολεμαΐδα) προς τον Δήμαρχο Εορδαίας

13 Νοεμβρίου 2017
19:19

Ο Διευθυντής του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης (Πτολεμαΐδα) και η Τομεάρχης του τομέα Διοίκησης & Οικονομίας και Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Ζαμανίδη Σάββα και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σερσέμη Κωνσταντίνο για την άμεση ανταπόκριση στην έκκληση που απευθύναμε για την μετατροπή χώρου σε αίθουσα εργαστηρίου (επισκευές, βαψίματα, κλπ).

Επίσης εκφράζουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την παροχή παγίου εργαστηριακού εξοπλισμού για τις ανάγκες του τομέα Βοηθών Φυσικοθεραπευτών (κρεβάτι φυσικοθεραπείας) και του τομέα Βοηθών Νοσηλευτών (πρόπλασμα τεχνητής αναπνοής και στατώ ορού).

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που για ακόμη μια φορά ο Δήμος Εορδαίας επιδεικνύει έμπρακτη ευαισθησία για τα λειτουργικά προβλήματα των σχολικών μονάδων και αποτελεί αρωγό και ένθερμο υποστηρικτή της προσπάθειας που καταβάλουμε για την αναβάθμιση των εργαστηριακών υποδομών και του εξοπλισμού των ΕΠΑ.Λ. προς όφελος των μαθητών.

Ένα σχόλιο

  • Καλες οι ευχαριστίες, ωραιο πραγμα να γινονται υποδομές, αλλα ο μεγαλος κυριος δρα κατα το δοκουν. Αλλου δινει απλόχερα (σιγα τι οηρε για εσας, για αλλου παει το υπονοουμενο) κι αλλου κανει πως δεν ακουει και γυρνα την πλατη επιδεικτικα!
    Υπομονη, τελειωνει η θητεια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.