ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης: Σεμινάρια AutoCAD με πιστοποίηση για αρχάριους

14 Νοεμβρίου 2017
10:00
Κανένα σχόλιο

Το AutoCAD είναι μια από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές γενικής σχεδίασης που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, και γενικότερα για όλους όσους θέλουν να κάνουν ψηφιακή σχεδίαση σχεδίων με υψηλή ακρίβεια.
Ο χειρισμός της εφαρμογής επιτρέπει τόσο τη σχεδίαση σε δύο διαστάσεις για τη δημιουργία τεχνικών σχεδίων, όσο και τη σχεδίαση σε τρεις διαστάσεις για την επεξεργασία εικονικών μοντέλων.
Η γνώση χειρισμού της εφαρμογής AutoCAD θεωρείται σημαντικό εφόδιο σε όποιον ασχολείται με το τεχνικό σχέδιο, ακόμα και χρήστες άλλων εφαρμογών.

  • Σεμινάρια AutoCAD 2D-3D, 40 ωρών πλήρους εκμάθησης του προγράμματος στις 2 και στις 3 διαστάσεις, με εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση του vellum «Certificate in Computer Aided Design (CAD 3D)» από τον πιστοποιημένο φορέα  από ΕΟΠΠΕΠ- Vellum Global Educational Services S.A
  • Ολιγομελή τμήματα & Θέση εργασίας για κάθε συμμετέχοντα
  • Δωρεάν σημειώσεις και εκπαιδευτικό υλικό
  • Ευέλικτα ωράρια κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.
  • Ειδικές τιμές σε φοιτητές & ανέργους

Το σεμινάριο αυτό στοχεύει στη απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων για την δημιουργία τρισδιάστατων απόψεων, παρουσιάσεων και μοντέλων μέσω του περιβάλλοντος του AutoCAD.


Πληροφορίες- Εγγραφές  elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/autocad

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.