Θετικός ο απολογισμόςτων αθλητών του Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ στο το Β’ Πανελλήνιο κύπελλο 2017 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (Φωτογραφίες)

14 Νοεμβρίου 2017
14:08
Κανένα σχόλιο

Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής διεξάγει το Β’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2017.

Ο τελικός απολογισμός των αθλητών του Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ήταν καθόλα θετικός αφού με 8 συμμετοχές κατέκτησε 4 μετάλλια.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν οι εξής:

Κωτούλα Ευαγγελία 2η θέση

Καραγκούλας Χρήστος 2η θέση

Ντούφα Ελένη 3η θέση

Δεληζήση Σουλτάνα 3η θέση.

Επίσης πολύ καλή αγωνιστική απόδοση είχαν και οι :

Παπαδημητρίου Φιλάνθη που ηττήθηκε πριν τα μετάλλια με 4-3.

Ο Μυρωνίδης Αλκιβιάδης που ηττήθηκε με παρατηρήσεις από τον αθλητή που πήρε την κατηγορία και ενώ προηγούνταν στο σκορ.

Ο Τσιαούσης Μάριος που επίσης ηττήθηκε από τον πρώτο της κατηγορίας

Και η Γουλιού Ευγενία που ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με 6-4 από μια στιγμή αδράνειας και ενώ προηγούνταν στο σκορ.

Όλοι οι αθλητές είχαν πολύ καλή απόδοση δείχνοντας ότι μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλότερα στο μέλλον, αφού η συστηματική και οργανωμένη δουλεία που γίνεται στον σύλλογο μόνο αισιοδοξία και όρεξη για μεγαλύτερα αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Ο προπονητής της ομάδος σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την δουλειά ,την συγκέντρωση και την συνέπεια των αθλητών του λέγοντας ότι η ομάδα στο μέλλον θα πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.

Ο επόμενος στόχος της ομάδος είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων στην Αθήνα στις 23-24 Δεκεμβρίου όπου ο σύλλογος θα πάρει μέρος με 7 αθλητές.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Απόστολος Νούκος συγχαίρει τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.