Η παράσταση ‘Οι Γαμπροί Της Ευτυχίας», στις 19, 24, 25 & 26 Νοεμβρίου, στην Πτολεμαΐδα

14 Νοεμβρίου 2017
18:42

Η θεατρική ομάδα ΔΗ.Θ.Ε.Ν. (ΔΗμοτικό Θεατρικό Εργαστήρι Νέων) που ανήκει στο δυναμικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε) παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση των Ν. Τσιφόρου – Π. Βασιλειάδη: Οι γαμπροί της Ευτυχίας

Το αγαπημένο θεατρικό κείμενο που έγινε ταινία το 1962, ανεβαίνει στο «σανίδι» του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και υπόσχεται τέσσερις νύχτες γέλιου και συγκίνησης.

Η …ΔΗ.Θ.Ε.Ν, αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως δεν είναι καθόλου δήθεν, και αναμετρόνται με ένα κείμενο που κάθε ρόλος έχει ταυτιστεί με συγκεκριμένο ηθοποιό. Δίνοντας το δικό τους χαρακτήρα, την φρεσκάδα αλλά και διατηρώντας την αύρα του παρελθόντος, παρουσιάζουν μια κλασσική ελληνική κωμωδία στα μέτρα του σήμερα, και υπόσχονται να σας μείνει αξέχαστη.

Πληροφορίες:
Πρεμιέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στις 21.00
Επόμενες παραστάσεις: Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 21.00
Στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας
Είσοδος: 5 ευρώ

Η Κ.Ε.Δ.Ε διαθέτει για κάθε παράσταση στο σημείο έκδοσης των εισιτηρίων στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου 20 εισιτήρια για ανέργους και ΑΜΕΑ (10 και 10) με την επίδειξη του ανάλογου δικαιολογητικού.

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Επί Χάρτου, 25ης Μαρτίου 79

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.