kozan.gr: 28 Νοεμβρίου στη Μεγαλόπολη και 4 Δεκεμβρίου στη Φλώρινα τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για τις εξελίξεις με την πώληση μονάδων της ΔΕΗ – Την Τρίτη 21/11 η σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου με πρόσκληση, προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, από τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας

15 Νοεμβρίου 2017
20:38

Μετά τη σημερινή ενημέρωση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, προς τους εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ, για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Κομισιόν σχετικά με την κατάρτιση της λίστας των προς πώληση λιγνιτικών μονάδων (διαβάστε σχετικά εδώ), δρομολογούνται εξελίξεις και σε επίπεδο κινητοποιήσεων τόσο στη Μεγαλόπολη, όσο και στη Φλώρινα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, αρχικά, φαίνεται, πως, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο συλλαλητήριο, στις 28 Νοεμβρίου, στη Μεγαλόπολη κι ένα αντίστοιχο στη Φλώρινα, στις 4 Δεκεμβρίου, στην εορτή της Αγ. Βαρβάρας, προστάτιδος των λιγνιτωρύχων. Την ερχόμενη Τρίτη 21/11, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης, αναμένεται να συγκαλέσει το Συντονιστικό όργανο, που έχει συσταθεί για την οργάνωση των κινητοποιήσεων, ώστε να ενημερώσει για τις τρέχουσες εξελίξεις στα ενεργειακά ζητήματα, αλλά και για τη λήψη περαιτέρω αποφάσεων σε επίπεδο αντίδρασης/εων.

kozan.gr

2 σχόλια

  • Νωρίς νωρίς Καρυπίδη ξυπνήσατε με τον φίλο σου τον Αδαμίδη. Άντε κάντε ένα ακόμη συλλαλητήριο και να ξεβγείτε… σα δε ντρέπεστε… καλούς εκπροσώπους έχουμε στη ΓΕΝΟΠ και στη Περιφέρεια… να τους χαιρόμαστε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.