“Σπάρτακος”: Εδώ Πολυτεχνείο ! Εδώ ΔΕΗ !

16 Νοεμβρίου 2017
09:55

Νοέμβρης 1973: «Εδώ Πολυτεχνείο! Λαέ της Ελλάδας το Πολυτεχνείο είναι σημαιοφόρος του αγώνα μας, του αγώνα σας, του ΚΟΙΝΟΥ αγώνα μας ενάντια στη δικτατορία και για την Δημοκρατία».

Νοέμβρης 2017: «Εδώ ΔΕΗ! Λαέ της Ελλάδας, οι εργαζόμενοι βρίσκονται και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα –του ΚΟΙΝΟΥ αγώνα μας– ενάντια σε κάθε μορφή «δικτατορίας» που μέλλει να επιβάλλει καθεστώτα που θα διαμελίσουν την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και θα την χαρίσουν στα γνωστά «συμφέροντα».

Η εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποτελεί κορυφαίο γεγονός αντιδικτατορικής πάλης και διαχρονικό σύμβολο στον αγώνα για τη Δημοκρατία.

Σήμερα, ο αγώνας εκείνος, γίνεται λάβαρο για τον νέο μας αγώνα.

Για τον αγώνα που συνεχίζουμε εδώ και χρόνια (και που παίρνει τα χαρκτηριστικά της κάθε φορά, ανάλογα με τις εξελίξεις) σε μία προσπάθεια να «περιφρουρήσουμε» την επιχείρηση του Ελληνικού λαού που θέλουν να την δωρίσουν στα συμφέροντα. Στα συμφέροντα που εμείς πολεμούμε και που άλλοι τα ¨φιλεύουν φιλέτα¨.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ -αμιγές σύμβολο εξέγερσης και επανάστασης- και όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ τιμούν την επέτειο του Πολυτεχνείου και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις εορτασμού της ηρωικής-παραδειγματικής-λαμπρής εξέγερσης.

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ ορκιζόμαστε -στο όνομα της κάθε είδους και μορφής ελευθερίας, στο όνομα του κάθε δικαιώματος και κάθε κεκτημένου, να αγωνισθούμε μέχρι τέλους για την κατοχύρωση της ανακλήσεως όλων «των καταπιεστικών νόμων και διαταγμάτων»».

15 σχόλια

  • Σπάρτακος…σαν τον καπνιστή καρκινοπαθει που ζητάει την σωτηρία..εσύ τι έκανες για σένα…. μείωση ρεύματος για την περιοχή άμεσα

  • Χαχαχ εδώ ΔΕΗ .. μισθοί 3.000 το μήνα συνθήκες ιδανικές εκτός από τα ορυχεία .. Εξοχικα αυτοκίνητα ταξίδια όλα από τον κρατικό κορβανα …Δεν πείθεται κανέναν …Όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος …Στον ιδιώτη με 700€ τώρα όπως εμείς μια ζωή και με την απειλή της απόλυσης στο κεφάλι

  • Την επιχειρηση του ελληνικου λαου που απομιζατε μονοι σας και σκασατε στο χρημα μια ζωη χωρις να πληρωνετε ουτε ρευμα λες και τη ρυπανση μονο εσεις την αναπνεετε. Τωρα κοπτεστε. Σιγα τι θα πουλησουν:αθλια απαρχαιωμενα εργοστασια και κοιτασματα χωρις λιγνιτη

  • Κοινό αγώνα λέει ο σπαρτακος για να σωθεί το συνάφι τους, αλλά να είναι μέσα στη ΣΣΕ οι 8μηνητες δεν γίνεται γιατί λέει εσείς των 8μηνων η εργολάβου δεν ανοικετε στον κκπ δεη,
    Θέλετε ακόμα στήριξη από άλλους, ρωτάω

  • Ο παραλληλισμός του ΑΓΩΝΑ των φοιτητών του Πολυτεχνείου με τον “αγώνα” παραχορτασμενων δεητζιδων, είναι ιεροσυλία!

    Ντροπή σας και μόνο που το σκεφτήκατε!

    • Είσαι περισσότερο ιερόσυλος επειδή διακατέχεσαι από εμπάθεια. Όταν το Πολυτεχνείο και οι ήρωές του “χρησιμοποιούνται” από άλλους ως παράδειγμα προς μίμηση σας αρέσει, αλλά επειδή τώρα γίνεται από κάποιους που σας ενοχλούν, τους ονομάζεται ιερόσυλους. Κρίμα

  • Τι λετε ρε δεητζηδες ποοι κοινοι αγωνες τωρα τους θυμηθυκατε που η φωτια εφτασε στα σπιτια σας; Παρτετο αποφαση το παρτακι σας τελειωσε,κοιταξτε να προσαρμοστειτε στα νεα δεδομενα διοτι εισασταν πολυ καλομαθημενοι και θα δυσκολευτειτε να προσαρμοστειτε στη νεα δυσκολη πραγματικοτητα που ερχεται για εσας!!!!! Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν!!!!!!

  • Είτε το θέλετε είτε όχι εμείς στην ΔΕΗ θα είμαστε όπως πάντα. Πολύ μεγάλη επιχείριση με μεγάλους αγώνες και πόλους συνδικαλιστές έτσι για να σκασετε απο την μιζέρια σας….

    • Το σχολιο σου χαρακτηριζετε απο αλαζονεια και προκλητικοτητα!! Ειναι οι 2 βασικοι λογοι που η πλειοψηφεια της τοπικης κοινωνιας σας εχει γυρισει την πλατη!!!!!

  • Μετά την πώληση της δεή τέρμα τα πούρα και οι σαμπάνιες
    Καφέ ελληνικό στο καφενείο στο Μπαξί με μισό ευρώ

    • Τερμα και οι ασωτες υπερωριες χωρις λογο παρα μονο να παιρνουν τριπλασιους μισθους. Οταν αυτη τη χωρα τη χρησιμοποιουν μονο για την τσεπη τους φυσικο ειναι να την ξεπουλαν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.