Ευχαριστήριο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης»

16 Νοεμβρίου 2017
11:42
Κανένα σχόλιο

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης», ευχαριστούν θερμά για την φιλοξενία, την χρόνια συνεργασία το Διευθυντή κ Τσαρούχα Αντώνιο της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Κοζάνης, τις εκπαιδευτικούς του τμήματος κομμωτικής Ανδρεάδου Δέσποινα, Λαζαρίδου Χαρούλα Εφραιμίδου Ελένη, Γούσια Αναστασία και τους μαθητές της Α΄ τάξης κομμωτικής τέχνης οι οποίοι στα εργαστηριακά τους μαθήματα έκαναν ανδρικά και γυναικεία κουρέματα και χτενίσματα που προς τους ωφελούμενους του ΚΕΚΑΑμεΑ.

Οι εργαζόμενοι και οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» και του ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Κοζάνης ευχαριστούν θερμά τον Ματιάκη Δημήτριο που πρόσφερε πρόγευμα προς τους ωφελούμενους του κέντρου, στη μνήμη της μητέρας του Ματιάκη – Τουρτούρα Ευρετή για τα 3 χρόνια.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Στεργιούλης Παναγιώτης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.