kozan.gr: Χρήστος Ψαλίδας για τις πλημμύρες και τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στη Δυτική Αττική: «Είναι Δολοφόνοι και καταστρέφουν. Εδώ και τώρα να λυθεί το πρόβλημα” (Βίντεο)

16 Νοεμβρίου 2017
13:23

Συνεδρίασε στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης, σήμερα Πέμπτη 16/11 η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλεγγύης, με κύρια θέματα που έχουν να κάνουν με τις ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία της Π.Ε. Κοζάνης, καθώς και τη συμμετοχή του σωματείου, στο Συλλαλητήριο στην Αθήνα με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού. Ο κ. Ψαλίδας πρόεδρος του συλλόγου μιλώντας στο Kozan.gr με αφορμή τα χθεσινά τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη Δυτική Αττική όπου έχασαν τη ζωή τους 15 συνάνθρωποι μας από πλημμύρες, κατήγγειλε τους κυβερνώντες (νυν και πρώην), χαρακτηρίζοντας τους «Δολοφόνους». «Είναι Δολοφόνοι και καταστρέφουν. Εδώ και τώρα να λυθεί το πρόβλημα. Πρέπει να παρθούν μέτρα αντιπλημμυρικά και αντισεισμικά. Οι λαϊκές οικογένειες πλήγηκαν χθες με τις πλημμύρες».

Θανάσης Τέγος

 

3 σχόλια

  • Σε ποιο σύλλογο είναι πρόεδρος; ποιοι άλλοι είναι μέλη του δ.σ
    Σε πόσα παράρτηματα…. Του ΚΚΕ είναι πρόεδρος;

  • Ο Ψαλίδας δολοφονεί τη λογική και δείχνει προκλητικά την εμπάθεια του για την κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στη Μανδρα , οταν ο καθένας αναγνωρίζει οτι το πρόβλημα δημιουργήθηκε απο ενέργειες και παραλείψεις δεκαετιών..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.