Κοζάνη: Παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Μιράντας Ξαφά με τίτλο “Δημόσιο Χρέος” το Σάββατο 25 Νοεμβρίου

17 Νοεμβρίου 2017
14:10

Tο Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης (Ίωνος Δραγούμη 9-11, Κοζάνη), ο όμιλος πολιτικού προβληματισμού “Φιλελεύθερη Κίνηση Πολιτών” σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο “Εκδόσεις Παπαδόπουλος” διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Μιράντας Ξαφά με τίτλο “Δημόσιο Χρέος”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: κύριος Παναγιώτης Γκλαβίνης (αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στη νομική σχολή του Α.Π.Θ.), κύριος Ανδρουλάκης Ιωάννης (δικηγόρος Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας της Δράσης) και η κυρία Μιράντα Ξαφά (συγγραφέας του βιβλίου, Senior Scholar στο Centre for International Governance Innovation και μέλος της ΔΕ της Δράσης).

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κύριος Παναγιώτης Πλιάτσιος (δημοσιογράφος)

14 σχόλια

  • “Οι φτωχοί είναι φτωχοί γιατί κανουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές” έχει πει η ανηψιά Μητσοτάκη
    Η οποία φυσικά έκανε σωστη επιλογή στην οικογένεια που επέλεξε να γεννηθει

    • Αστα αυτα το κομπλεξικα δεν κανουν καλο στον κοσμο..οποιος θελει να πετυχει οτιδηποτε στη ζωη του μπορει αρκει να εχει θεληση! Οι loosers το ριχνουν στην ιδεολογια-ιδεοληψεια! Και οπως ο ιδιος Marx ειπε: “Η ιδεολογια ειναι το καταφυγη των ανικανων”.

  • Νομίζω μπερδεψες την Ξαφα με τη Λυμπερακη.

    Μικρό το κακό. Την ίδια μονεταριστικη θεωρία ασπάζονται και οι δύο.

  • Καλα γιατι στο καλο μπερδευεις την ανηψια του Μητσοτακη….

    κλαψ κλαψ γεννηθηκαμε φτωχοί … κενωνια μπαμπεσα …

    τσιπρα δωσε και σε μενα ενα επιδομα…

    αα ξεχασα κανει οτι μπορει αλλα ειναι αυτη η γραφειοκρατια στις βρυξέλες που δεν τον αφήνει … τωρα καταλαβα γιατι ο Αρχηγος εγινε ξαφνικα φιλοευρωπαίος… και η αριστερα δεν βγαζει τσιμουδια .. αν τελειωσει το μπαγιοκο τερμα κι η αριστερα σας σε εισαγωγικα.

  • H Δρ. Μιράντα Ξαφά ξεκίνησε την καριέρα της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ουάσινγκτον to 1980, όπου επικεντρώθηκε στα σταθεροποιητικά προγράμματα στη Λατινική Αμερική. Το 1991-93 εργάστηκε ως Διευθύντρια του Οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στην Αθήνα, και εν συνεχεία εργάστηκε ως αναλύτρια των διεθνών αγορών στο Λονδίνο και στην Αθήνα. Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΔΝΤ την περίοδο 2004-09, και εν συνεχεία στέλεχος της I.J. Partners με έδρα την Γενεύη, είναι τώρα διευθύνoυσα σύμβουλος της E.F. Consulting στην Αθήνα και ερευνήτρια του Center for International Governance Innovation (CIGI). Έχει διδάξει οικονομικά στο πανεπιστήμιο Pennsylvania των ΗΠΑ, όπου έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, και στο Princeton, και έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες πάνω σε διεθνή οικονομικά θέματα.

    και όποιος αντέξει,

  • Συγχαρητηρια για τη σοβαρη αυτη πρωτοβουλια να φερουν τη Μιραντα Ξαφα. Αλλα αυτη η φιλελευθερη κινηση πολιτων αποτελειται απο πολιτες? Και γιατι δεν εμφανιζονται τι φοβουνται??

  • ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ”Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ” ΚΑΙ Η “ΔΡΑΣΗ” ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΞΑΦΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΥΦΕΡΝΟΣ κ. ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΣΕΙ?

  • Ποια σχολη Πασχου? Καμια σχεση. Ειναι πολιτες απλοι, μορφωμενοι, δραστηριοι με φιλελευθερες ιδεες κ αξιες και θα αποφασισιουν αυτοι οι ιδιοι ποτε θα δωσουν τα ονοματα τους στη δημοσιοτητα. Προς το παρον παρτε μια εκδηλωση να ακουσετε την Ξαφα κ να υπαρξει γονιμος κ εποικοδομητικος διαλογος.

    • Νεοφιλελεύθερες ιδέες και αξίες με επίκεντρο τον καπιταλισμό της πυραμίσας των λίγων και ισχυρών. Πείτε μας και σε ποιούς φορολογικούς παραδείσους κατέληξαν τα αποθεματικά των ταμείων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.