3ο Εορδαϊκό Τουρνουά Yδατοσφαίρισης στην Πτολεμαΐδα

18 Νοεμβρίου 2017
09:21
Κανένα σχόλιο

Το ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή Εορδαϊκό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Εφήβων θα λάβει χώρα στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας. Η διοργάνωση που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια διανύει την τρίτη της χρονιά και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα events υδατοσφαίρισης στη Δυτική Μακεδονία, που ολοένα και αναπτύσσει το άθλημα.

Καλεσμένοι φέτος από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας είναι οι ομάδες του Πύρρου Ιωαννίνων, της ΧΑΝΘ, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Μακεδονικού. Στην περσινή διοργάνωση μάλιστα – κάτι που αναμένεται να γίνει και στη φετινή – υπήρξαν παρουσιάσεις των ομάδων με φωτογραφίες των παικτών στον καινούργιο φωτεινό πίνακα του υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου της πόλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 2/12

09:00 Δελφίνια Πτολεμαΐδας – Πύρρος Ιωαννίνων

10:00 Ηρακλής Θεσσαλονίκης – Μακεδονικός

15:00 ΧΑΝΘ – Μακεδονικός

16:00 Πύρρος Ιωαννίνων – Ηρακλής

20:00 Μακεδονικός – Πύρρος Ιωαννίνων

21:00 ΧΑΝΘ – Δελφίνια Πτολεμαΐδας

Κυριακή 3/12

10:00 Πύρρος Ιωαννίνων – ΧΑΝΘ

11:00 Ηρακλής – Δελφίνια Πτολεμαΐδας

17:00 ΧΑΝΘ – Ηρακλής

18:00 Δελφίνια Πτολεμαΐδας – Μακεδονικός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.