Ευχαριστήριο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αυτισμό και του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης

7 Ιανουαρίου 2017
13:05
Κανένα σχόλιο

Τις φετινές γιορτινές μέρες νοιώσαμε ότι έχουμε δίπλα μας και είμαστε στην σκέψη των ανθρώπων της πόλης μας .

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνέβαλλαν με τις εκδηλώσεις τους στην οικονομική υποστήριξη του Συλλόγου μας με σκοπό την συνέχιση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου μας.

Για τη διοργάνωση και πολλή επιτυχημένη δράση του «1ου Δρόμου Αγάπης» ευχαριστούμε ,

– τον Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κο Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο

– την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Κοζάνης κα Βασιλική Βόντσα

-τους υπευθύνους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Κοζάνης κους Βασίλη Καβουρίδη και Γιώργο Καραλίβανο

– τους Διευθυντές και καθηγητές όλων των Γυμνασίων και Λυκείων της Κοζάνης

τους γυμναστές όλων των Γυμνασίων και Λυκείων της Κοζάνης

– τα 15μελη συμβούλια των μαθητών και

– όλους τους μαθητές για την μεγάλη και ενεργή συμμετοχή τους και για το ξεχωριστό χρώμα που έδωσαν με τη ζωντάνια τους στον «1ο Δρόμο Αγάπης» και

– όλους αυτούς που εθελοντικά φρόντισαν για την άρτια διοργάνωση της δράσης .

Ευχαριστούμε τα Φαρμακεία Χαραμή για την όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν στο ισόγειο του Κτιρίου «Υγεία» στις 15 Δεκεμβρίου και μέρος των εσόδων τα διέθεσαν στο Σύλλογο μας .

Ευχαριστούμε τους μαθητές της Β τάξης του 3ου Γ.Ε.Λ Κοζάνης για την δωρεά στο Σύλλογο μας μέρος του ποσού, που συγκεντρώθηκε από τη συναυλία που διοργάνωσαν και υλοποίησαν οι μαθητές.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας για την δωρεά στο Σύλλογο μας του ποσού που συγκεντρώθηκε από την διοργάνωση του 3ου SANTA CLAUS RUN που έγινε Πτολεμαΐδα στις 29 Δεκεμβρίου 2016.

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα χρησιμοποιηθεί από το Σύλλογο μας , για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης που λειτουργεί σε καθημερινή βάση τις απογευματινές ώρες και προσφέρει υπηρεσίες σε παιδιά με αυτισμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.