Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης: Ευχαριστήριο για τους τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις που στήριξαν το «Mεταλυκειακό έτος-Τάξη Μαθητείας»

21 Νοεμβρίου 2017
09:52
Κανένα σχόλιο

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης καθώς και οι Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ και των Ε.Κ. Π.Ε. Κοζάνης με τη λήξη του θεσμού της Α΄ Φάσης του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας» για τους αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ, σύμφωνα με το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο για την Αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ευχαριστούν τους τοπικούς οικονομικούς παράγοντες, τις τοπικές επιχειρήσεις, τους δημόσιους οργανισμούς, τις οικονομικές δομές και τους κοινωνικούς φορείς που στήριξαν το νέο αυτό εγχείρημα, προσφέροντας θέσεις εργασίας για τους μαθητές μας. Ευελπιστούμε ότι η πράξη αυτή θα βρει και άλλους μιμητές στην προώθηση και συνέχιση αυτού του τόσου σημαντικού εγχειρήματος.

Αναλυτικά, ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, το Δήμο Κοζάνης, το Δήμο Βοΐου, το Γενικό Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, το Γενικό Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, τις επιχειρήσεις: Ιδιωτική Κλινική Θεραπευτήριο- Ν. Σπινάρη, Ηρακλής Πλήινας & ΣΙΑ ΕΕ, Θεοδωρίδης Ιωάννης & ΣΙΑ ΟΕ, ΑΦΟΙ Κεχαϊδη ΑΕΕ, Ριζόπουλος Φώτιος, ΙΚΤΕΟ Αutoδιάγνωση Δυτικής Μακεδονίας, Χαραλαμπίδης Ευστάθιος, Ανυφαντή Δάφνη, Χαλυβόπουλος Ιωάννης, ΑΦΟΙ Γιώβη Ο.Ε., Γκαντιάς Χρήστος, Παραστατίδης Σταύρος, Γ. Ζυμάρας-Ε. Γκόγκος & ΣΙΑ Ο.Ε., Γαύρος Αθανάσιος, Τζημόπουλος ΑΕΒΕ, ΥΙΟΙ Κων/νου Δ. Παφύλη Ο.Ε, Μπαλαμπάνης Ευθύμιος, Μπρουσιώβας ΑΠ. & ΣΙΑ Ο.Ε., Κακαλές Παναγιώτης, Παπαγεωργίου Θεόδωρος, Κυριακίδης Κωνσταντίνος, ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Οι παραπάνω Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Φορείς στήριξαν το θεσμό της Μαθητείας, προσφέροντας θέσεις στους αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ της περιοχής μας και επωφελήθηκαν από τις χρήσιμες συστηματικές και εξειδικευμένες γνώσεις των μαθητευομένων μας.

Με τη έναρξη της Β΄ Φάσης της Μαθητείας το Δεκέμβριο του 2017 πολλοί Φορείς και Επιχειρήσεις έδειξαν εκ νέου ενδιαφέρον και προσέφεραν θέσεις για τους μαθητές μας, πράγμα που αξιοποιεί τις δυνατότητες εκπαίδευσης και εργασίας που δίνει ο νέος θεσμός.

Θεωρώντας ότι ο Θεσμός της Μαθητείας ενισχύει τους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στον παραγωγικό τομέα και ειδικότερα σε επιχειρήσεις κλάδων σχετικών με τις σπουδές τους, ώστε να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες και να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για την αγορά εργασίας, τόσο η εκπαιδευτική κοινότητα όσο και η τοπική κοινωνία στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους για τη μετάβασή τους στον κόσμο της εργασίας, την εξοικείωσή τους με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων και την ανάληψη ενεργού δράσης στο επάγγελμά τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.