Εορδαία: Διαμαρτυρία στην Περιφέρεια για το οδικό δίκτυο

21 Νοεμβρίου 2017
11:00

Η άθλια κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Εορδαίας, θα αποτελέσει το αντικείμενο διαμαρτυρίας του Δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη, εντός της εβδομάδας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,  ζητώντας άμεσα την αποκατάσταση του, για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Η απάντηση προήλθε, ύστερα από σχετική ερώτηση, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του Σοφοκλή Σιδηρόπουλου Δημοτικού Συμβούλου της Μείζονος Αντιπολίτευσης ο οποίος, ανέφερε ότι, την τελευταία τριετία η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενέκρινε κονδύλια για τη συντήρηση του οδικού δικτύου του Νομού Κοζάνης, ύψους 6 εκατομμυρίων Ε και διερωτήθηκε ποιο είναι το ύψος της χρηματοδότησης  για την αποκατάσταση των οδικών αξόνων της Εορδαίας, αφήνοντας  αιχμές για τα κριτήρια που ισχύουν ώστε να ικανοποιηθούν  παρόμοια  αιτήματα. Στην τοποθέτηση του ο Σάββας Ζαμανίδης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε, ότι θεσμικοί φορείς της Εορδαίας, για τους δικούς τους  λόγους, τον παρακάμπτουν, και εκφράζουν τα αιτήματα τους απευθείας στην Περιφέρεια, «γι αυτό έχουμε αυτά τα αποτελέσματα»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

3 σχόλια

  • Πρέπει να ανατεθεί η παρέμβαση στους οδικούς άξονες σε εξωθεσμικούς παράγοντες άλλωστε γνώριμη οδός ακόμη και στον δήμαρχο ο οποίος καυτηρίασε τον τρόπο λειτουργείας της περιφέρειας αλλα για την δική του λειτουργεία κανένας λόγος
    Τα πολιτικά παραμάγαζα πρέπει να κλείσουν και αυτο είναι υπόθεση των πολιτών στην ώρα τους

  • Ο Ζαμανιδης μια και πλησιάζουν εκλογές σαν πολιτικός με τακτικές του 1960 είπε να κινηθεί.

    Οι δρόμοι είναι έτσι από την πρώτη μέρα που ανέλαβες.

    Παντου χάος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.