kozan.gr: Λήγει στις 30/11 η προθεσμία ρύθμισης οφειλών προς το Δήμο Κοζάνης. Κάλεσμα του αντιδημάρχου Οικονομικών να σπεύσουν οι οφειλέτες να ρυθμίσουν τα χρέη τους (Βίντεο)

21 Νοεμβρίου 2017
12:55
Κανένα σχόλιο

Συνέντευξη τύπου σχετικά με τις δυνατότητες ρύθμισης οφειλών προς το Δήμο Κοζάνης, παραχώρησε σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Βαλαής. Η δυνατότητα της ρύθμισης είναι μέχρι τις 30/11(100 δόσεις- ελάχιστο ποσό 20 Ευρώ).

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τον κ. Βαλαή έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους 94 οφειλέτες όπου κατέβαλαν εφάπαξ τα ποσά των 49.500Ε, ενώ απαλλάχθηκαν από τις προσαυξήσεις 38.000 Ε. Σε ρύθμιση έχουν προχωρήσει 119 οφειλέτες (ρυθμίστηκε το ποσό των 239.000Ε). O κ. Bαλαής τόνισε πως είναι πολλοί οφειλέτες (μικρές κυρίως οφειλές), μέχρι και σήμερα δεν έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους, ενώ εκκρεμεί και μια περίπτωση που αφορά μίσθωση στον κεντρικό πεζοδρόμο.

Θανάσης Τέγος

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.