Συμμετοχή του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη στις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα

21 Νοεμβρίου 2017
19:40

Ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, εκπροσώπησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, στην οποία παρευρεθήσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκπρόσωποι των κομμάτων, ο Αρχηγός Γ.Ε.Ε.Θ.Α., οι Αρχηγοί των 3 Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωποι των Σωματείων Αποστράτων και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της δοξολογίας ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

      

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.