kozan.gr: Γ. Αδαμίδης: “Αν ο αγώνας ξεκινήσει καταχείμωνο θα χρειαστεί να κλείσουν τηλεθερμάνσεις και τότε μη μας κυνηγάει όλη η Κοζάνη & η Πτολεμαΐδα” (Βίντεο)

22 Νοεμβρίου 2017
09:29

Θέλοντας να δώσει μια απάντηση σε όλους εκείνους που ζητούν να ξεκινήσουν δυναμικοί αγώνες εδώ και τώρα,  ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης,  στη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου στη Φλώρινα, επισήμανε την ανάγκη, αντί για μεγάλες κουβέντες, να υπάρχει σωστός προγραμματισμός, σχέδιο και κυρίως ενότητα, μεταξύ όλων των φορέων, ώστε και η τοπική κοινωνία να στηρίξει τον αγώνα, διαφορετικά θα χαθεί το στοίχημα και θα τη βρουν απέναντί τους, δίνοντας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, πως: “Αν ο αγώνας ξεκινήσει καταχείμωνο θα χρειαστεί να κλείσουν τηλεθερμάνσεις και τότε μη μας κυνηγάει όλη η Κοζάνη & η Πτολεμαΐδα”. Δείτε το βίντεο, που εντόπισε και σας παρουσιάζει το kozan.gr, από απόσπασμα του Ράδιο Φλώρινα 101,5fm:

 

 

 

 

4 σχόλια

  • Γειά σου Αδαμίδη Αγωνιστή έτσι σε έμαθαν οι πνευματικοί σου εργατοπατέρες (Πιλαλίδης Τσιγγενές κ.τ.λ.) κλείνοντας τους διακόπτες και βάζοντας την κοινωνία απέναντι στους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων

  • Όχι κύριε Αδαμίδη. ΔΕΝ έχετε την υποστήριξη της κοινωνίας στον αγώνα σας.
    ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ “ΣΤΟΙΧΗΜΑ” και μαζί με αυτό να χαθούν τα οφίκια των συνδικαλιστών της ΔΕΗ.
    Και φυσικά θα σε κυνηγάνε θεοί και δαίμονες αν κλείσεις την τηλεθέρμανση μέσα στο καταχείμωνο.
    Το πανηγύρι τελείωσε. Πάρτο χαμπάρι και εσύ και ο Καρυπίδης. Το ματς χάθηκε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.