kozan.gr: Θ. Κωτούλας, πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης: «Το Δημόσιο σχολείο είναι το σπίτι μας». Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί ετοιμάζουν κινητοποιήσεις με αφορμή ζητήματα της προσχολικής αγωγής (Βίντεο & Φωτογραφίες)

22 Νοεμβρίου 2017
13:57

Συγκέντρωση-διαμαρτυρίας στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κοζάνης, θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (1 και 30 μ.μ), οι σύλλογοι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης και Εορδαίας, με αφορμή ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσχολική αγωγή και τις πιθανές αρνητικές εξελίξεις στον κλάδο των νηπιαγωγών. Ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, κ. Θανάσης Κωτούλας και η πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας κα Κατερίνα Ασπράγκαθου κάλεσαν δασκάλους και νηπιαγωγούς μέσω συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 22/11, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση της Παρασκευής, καθώς όπως είπε ο κ. Κωτούλας: «Το Δημόσιο σχολείο είναι το σπίτι μας. Ζούμε σε αυτό και ζούμε από αυτό αυτό». Οι εκπαιδευτικοί προχωρούν επίσης και σε τρίωρες στάσης εργασίας. Δείτε στα βίντεο του Kozan.gr τι δήλωσαν αναλυτικά οι δυο πρόεδροι.

Θανάσης Τέγος

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.