Σύλληψη 37χρονου στα Γρεβενά -Aφαίρεσε από κατάστημα super market 1 μεταλλικό κυτίο το οποίο περιείχε 6.423,44 ευρώ

22 Νοεμβρίου 2017
14:32
Κανένα σχόλιο

Εξιχνιάστηκε κλοπή από κατάστημα super market στα Γρεβενά

Συνελήφθη -1- ημεδαπός άνδρας για κλοπή

Συνελήφθη χθες (21-11-2017) το μεσημέρι στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Γρεβενών, ένας 37χρονος ημεδαπός, για κλοπή.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων εντοπίστηκε στα Γρεβενά ο 37χρονος και συνελήφθη, γιατί όπως προέκυψε προχθές (20-11-2017) πρωινές ώρες αφαίρεσε από κατάστημα super market στα Γρεβενά -1- μεταλλικό κυτίο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των -6.423,44- ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -550- ευρώ το οποίο και αποδόθηκε στην υπεύθυνη του καταστήματος super market.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.