Νέες πληροφορίες για το τροχαίο στην Εγνατία Οδό: “Άγιο” είχε ζευγάρι ηλικιωμένων από την Κοζάνη – Το αυτοκίνητό τους συγκρούσθηκε με νταλίκα (Φωτογραφία)

22 Νοεμβρίου 2017
16:21
Κανένα σχόλιο
Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του InVeria.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην σήραγγα Σ6, όταν ηλικιωμένος οδηγός αυτοκινήτου από την Κοζάνη προσπάθησε να προσπεράσει νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ωστόσο κινήθηκε πολύ αριστερά στο ρεύμα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στον τοίχο του τούνελ και προσπαθώντας να επαναφέρει το όχημα στον δρόμο, έφυγε στο δεξιό ρεύμα, όπου κινούνταν η νταλίκα. Έτσι, η νταλίκα χτύπησε στην δεξιά πλευρά του οχήματος και το παρέσυρε για περίπου 200 μέτρα, ώσπου να καταφέρει ο οδηγός της να ακινητοποιήσει το βαρύ όχημα.
Για καλή τύχη του ηλικιωμένου οδηγού από το Νομό Κοζάνης και της συζύγου του, που επίσης επέβαινε στο όχημα, το αυτοκίνητο κατά την παράσυρση δεν ανατράπηκε, παρά τσούλησε ομαλά στο οδόστρωμα. Είχαν όμως… άγιο και ο μόνος τραυματισμός ήταν αυτός της γυναίκας επιβάτιδος, που σκίστηκε ελαφρά στα χείλια από τα γυαλιά που φορούσε, τα οποία έσπασαν από το άνοιγμα του αερόσακου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του InVeria.gr από το συμβάν:

http://www.inveria.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.