kozan.gr: Γ. Βήττας για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ: «Δεν είναι ώρα για πυροτεχνήματα και εντυπωσιασμούς. Ιδιαίτερα όταν αυτά τα λένε όσοι στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την κυβέρνηση» (Βίντεο)

22 Νοεμβρίου 2017
17:53
Κανένα σχόλιο

Σε σκληρό αγώνα κάλεσε εργαζομένους, τοπικές κοινωνίες και φορείς ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Βήττας, με αφορμή τις δυσάρεστες εξελίξεις με την πώληση του 40% της ΔΕΗ.

«Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ένας σκληρός αγώνας. Να προλάβουμε να οργανωθούμε όλοι οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής για να αποτρέψουμε ένα έγκλημα που είχε σίγουρη κατάληξη. Χρειάζεται σύμπνοια απόψεων, ενότητα και συντονισμός στα αιτήματα και ξεκάθαρη στάση απέναντι στην κυβέρνηση αλλά και τα μελλοντικά σχέδια που προβάλλονται από τα υπόλοιπα κόμματα».

Ο ίδιος μάλιστα σχολιάζοντας τα όσα δήλωσαν κατά καιρούς πολλοί τοπικοί φορείς περί παραιτήσεων Βουλευτών, Περιφερειάρχη κ.ά. είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ώρα για πυροτεχνήματα και εντυπωσιασμούς. Ιδιαίτερα όταν αυτά τα λένε όσοι στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την κυβέρνηση», σχολίασε.

Tίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.