Πτολεμαΐδα: Προβληματισμένοι οι εκθέτες Λαϊκών Αγορών

22 Νοεμβρίου 2017
18:19

  «Αγκάθι» παραμένει για τους εκθέτες – πωλητές των Λαϊκών Αγορών το πρόβλημα σχετικά με την ασφαλιστική και φορολογική τους  ενημερότητα και δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει  ούτε το πρόσφατο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, το οποίο, ωστόσο, προβλέπει  αισθητή βελτίωση  των  όρων  λειτουργικότητας και οργάνωσης των χώρων αυτών. Η συντριπτική πλειοψηφία των μικροπωλητών, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσουν να αναθεωρήσουν τις άδειες τους, με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαρτίου 2018, με  συνέπεια, από την επόμενη κιόλας ημέρα, να βρεθούν σε αδιέξοδο, εκτός κι εάν μεσολαβήσουν εξελίξεις. Κατά τον Γιώργο Γερασιμόπουλο, πρόεδρο του Σωματείου πωλητών Λαϊκών Αγορών βιομηχανικών προϊόντων Ν. Κοζάνης, οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρές και ο Θεσμός των Λαϊκών Αγορών θα φθίνει, ενώ,  μέχρι και τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς θα πρέπει Δήμοι και Περιφέρειες να συγκροτήσουν τις επιτροπές και να εργαστούν για την εξεύρεση λύσεων

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

3 σχόλια

  • να διαχωριστεί ο παραγωγός απο το εμπορα διοτι ειναι τρελο να εχουν και η δύο της ιδιες τιμές στα προϊόντα τους

  • ναι να διαχωριστούν θα είναι πολύ καλό. αλλά να γίνεται και έλεγχος στους παραγωγούς που δεν παράγουν προιόντα, τα εμπορεύονται και τα πωλούν ως δικά τους. δεν ειναι αδικό? να μην πληρώνουν τίποτε ως παραγωγοί ενώ οι επαγγελματίες πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. και στο φινάλε είναι και ανήθικο ο κόσμος να αγοράζει υποτίθεται προιόντα παραγωγών.

  • Γιαυτό. Το.λόγο. Δεν.βάζουν. Εποπτεία.για. Να.ελέγχουν.τα.δελτία.των.παραγωγων.κάθε. Λαϊκή. Με
    .λίγα. Λόγια.θέλουν.την.απομάκρυνση. Των.εμπορων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.