kozan.gr: Σ. Λαμπρόπουλος, διευθυντής Καρδιολογικής κλινικής νοσοκομείου Κοζάνης, σε συνέντευξη τύπου: «Η λειτουργία της κλινικής κρίνεται επισφαλής, αβέβαιη, και με πιθανότητα να οδηγηθούμε έναν δεν παρθούν άμεσα μέτρα, σε καταστάσεις δύσκολες” (Βίντεο)

23 Νοεμβρίου 2017
12:49

Την άμεση στελέχωση της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Κοζάνης, ζητά ο  Διευθυντής της, Στέλιος Λαμπρόπουλος, καθώς όπως δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στους δημοσιογράφους «η λειτουργία της κλινικής κρίνεται επισφαλής, αβέβαιη, και με πιθανότητα να οδηγηθούμε έναν δεν παρθούν άμεσα μέτρα σε καταστάσεις δύσκολες έως και επικίνδυνες για τους ασθενείς. Αυτή τη στιγμή στην κλινική υπάρχουν δυο μόνιμοι και δυο επικουρικοί, οι οποίοι έχουν κάνει τα χαρτιά τους να πάρουν μόνιμη θέση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου». Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Γιώργος Χιωτίδης εμφανίστηκε καθησυχαστικός τονίζοντας: «Υπάρχει Υπουργική απόφαση που λέει όλες οι συμβάσεις των γιατρών παρατείνονται μέχρι το τέλος του 2018. Η κλινική δε θα κλείσει σε καμιά περίπτωση. Εάν χρειαστεί, υπάρχει καρδιολόγος στο ΤΕΠ που μπορεί να επιστρατευτεί. Επομένως οι κίνδυνοι που προδιαγράφονται δεν είναι τόσο μεγάλοι».

Θανάσης Τέγος


Ένα σχόλιο

  • ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ.
    ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΙΟ, ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.
    ΜΗΝ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΗΣ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.