Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, Πτολεμαΐδα / PANTELIDIS Hotel

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι στις αποσκευές της, η Μελίνα Κανά ξεκινάει τις χειμερινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει σε μία από τις αγαπημένες της πόλεις, την Πτολεμαΐδα, με συνοδοιπόρους τον ερμηνευτή Πάνο Παπαϊωάννου, τον συνθέτη και κιθαρίστα Χρυσόστομο Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Στα πνευστά ο Γιώργης Μακρής, στο ακορντεόν ο Γιώργος Αγγελάκης, στα κρουστά ο Στρατής Σκουρκέας, στο μπουζούκι και το λαούτο ο Ζαχαρίας Γερασκλής και στην κιθάρα ο Χρυσόστομος Καραντωνίου.

Η Μελίνα, με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι, της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους , τα οποία έχει απογειώσει φωνητικά.

Από τη νέα της συνεργασία με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και την στιχουργό Λήδα Ρουμάνη, γεννήθηκε το καινούργιο της τραγούδι «Αγάπα με και Πούλα με» το οποίο κυριαρχεί ήδη στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.

Στη σκηνή μαζί με τη Μελίνα, ο Πάνος Παπαϊωάννου ο οποίος τη συνόδεψε και στην καλοκαιρινή της περιοδεία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το ξεχωριστό ρεπερτόριο του και την ζεστή του παρουσία.

Ο Πάνος μας συστήθηκε πριν από τρία χρόνια με το τραγούδι «Τα μεροκάματα» σε μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους του Δ. Παπαχαραλάμπους από το  άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών», ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τους ίδιους δημιουργούς «Τα φώτα στην πλατεία» από το οποίο ήδη ξεχωρίζει «Ο Άνεμος Φυσά» και «Η Μάσκα».

Μελίνα Κανά «Αγάπαμε και πούλα με»

https://www.youtube.com/watch?v=PI9MTIFJKy0

Πάνος Παπαϊωάννου «Τα μεροκάματα»

https://www.youtube.com/watch?v=d9wQcTPbao

Πληροφορίες παράστασης:

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου / Πτολεμαΐδα

PANTELIDIS HOTEL, Αίθουσα Τερψιχώρη

Είσοδος: 10 ευρώ (προπώληση, ανέργων, φοιτητικό)

Ταμείο: 12 ευρώ

Tηλ. Κρατήσεων: 24630 53300

Προπώληση εισιτηρίων: Café ΙΔΕΕΣ & στο PANTELIDIS HOTEL