Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Τένις CLUB Κοζάνης την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

23 Νοεμβρίου 2017
21:08

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τένις CLUB Κοζάνης σας καλεί , σύμφωνα με το καταστατικό του, στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του ομίλου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 3 μμ στις εγκαταστάσεις-οίκημα-των γηπέδων του Κουρί με αποκλειστικό θέμα τον Oικονομικό – Διοικητικό απολογισμό και την προκήρυξη εκλογών. Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 3 μμ στις εγκαταστάσεις-οίκημα- των γηπέδων του Κουρί.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. Διοικητικός και Oικονομικός απολογισμός Πεπραγμένων του Δ. Σ. από τις 27-11-2014 μέχρι 3-12-2017

  2. Έγκριση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής

  3. Εκλογή των οργάνων της διοίκησης, του ΔΣ και της Εξελεγκτιτικής Επιτροπής.

Τα μέλη τα οποία επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτιτική Επιτροπή θα πρέπει να υποβάλλουν τις υποψηφιότητες τους δέκα τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, ήτοι έως και τις 1-12-17, στον κ. Ιωάννη Κουσαλίδη (τηλ. 6932446490).

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όσα μέλη έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους στο μητρώο μελών του ομίλου και έχουν καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των 5€.

Επισημαίνεται η σημασία της παρουσίας των μελών του Συλλόγου στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για το Τένις CLUB Κοζάνης

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Μιχαηλίδης Ξενοφών Χρήστος Δεληγιαννίδης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.