Κοζάνη: Δίωρο μάθημα yoga, για καλό σκοπό, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

24 Νοεμβρίου 2017
13:00

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αγ. Γεωργίου στην Κοζάνη για ένα δίωρο μάθημα yoga για καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον σύλλογο ¨ ο άλλος άνθρωπος ¨ ο οποίος είναι ένας Άνθρωπος που μαγειρεύει και φροντίζει άστεγους ανθρώπους στην Αθήνα. Η εκδήλωση γίνεται μετά από μια πρωτοβουλία μερικών δασκάλων yoga όταν αντιλήφτηκαν ότι ΄ ο άλλος άνθρωπος ‘ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πρόκειται να του κάνουν έξωση από τον χώρο που στεγάζει και μαγειρεύει για άστεγους. Σας περιμένω όλους στο κλειστό γυμναστήριο του Αγ. Γεωργίου για να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η χρηματική προσφορά είναι ελεύθερη να δώσει ο καθένας ότι θέλει . 

Άρης Γκουλιάφας

 

Ένα σχόλιο

  • . Να θυμηθούμε την πιο πρόσφατη ανακοίνωση, αυτή του 2015, την οποία εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος, με αφορμή την λεγόμενη «Παγκόσμια Ημέρα της γιόγκα», που γιορτάζεται (!) στις 21 Ιουνίου, που ανέφερε τα εξής:

    «Στο πλαίσιο του σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας, η οποία στην Ελλάδα είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένη και σεβαστή, αλλά και της ποιμαντικής της ευθύνης για την αποφυγή δημιουργίας κλίματος θρησκευτικού συγκρητισμού, με αφορμή την πρόσφατη καθιέρωση από τον ΟΗΕ της 21ης Ιουνίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα», η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος υπενθυμίζει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι: η «Γιόγκα» αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού, έχει ποικιλομορφία σχολών, κλάδων, εφαρμογών και τάσεων και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ «είδος γυμναστικής».

    «Ως εκ τούτου η ‘’Γιόγκα’’ τυγχάνει απολύτως ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας και δεν έχει καμία θέση στη ζωή των Χριστιανών», σημειώνει η Ιερά Σύνοδος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.