Σύγχρονο Επιμελητήριο Νίκος Σαρρής: Η παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος στη Σιάτιστα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

24 Νοεμβρίου 2017
14:03

Σε στοχευμένες δράσεις και ενέργειες που σχετίζονται με τον κλάδο της γούνας αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄σύγχρονο Επιμελητήριο΄΄ Νίκος Σαρρής στην ομιλία του και στην εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων και προγράμματος που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας. Ο κ. Σαρρής ανέπτυξε στοιχεία του προγράμματος που αφορούν έναν κατεξοχήν εξωστρεφή κλάδο όπως είναι η γούνα ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε το πλάνο διασύνδεσής της με τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση. «Δεν ενδιαφερόμαστε να κερδίσουμε απλώς το Επιμελητήριο. Θέλουμε να μεταμορφώσουμε το Επιμελητήριο σε ένα ζωντανό κύτταρο επιχειρηματικότητας για το οποίο θα είναι περήφανη, όχι μόνο ο νομός μας, αλλά και ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία.» τόνισε ο κ. Σαρρής ο οποίος παρουσίασε επίσης το σχέδιο δράσης για την επιχειρηματικότητα στο Βόιο.

Πριν από την κεντρική εκδήλωση στη Σιάτιστα είχε προηγηθεί η επίσκεψη του κ. Σαρρή στην τοπική αγορά, οι συναντήσεις με τους εμπόρους και καταστηματάρχες καθώς και στις βιοτεχνίες και επιχειρήσεις γούνας στην ευρύτερη περιοχή του Βοΐου.

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.