Πράξη η υπόσχεση του Περιφερειάρχη για τη φροντίδα των ηλικιωμένων με την ένταξη του έργου για την επέκταση του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020 (Δελτίο τύπου)

24 Νοεμβρίου 2017
16:15

Πράξη έκανε την υπόσχεσή του για προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και στη φροντίδα τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης με την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020 του έργου της κατασκευής της νέας πτέρυγας και της αναβάθμισης της υπάρχουσας στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης.

«Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι οι ηλικιωμένοι άνθρωποί μας είναι για μας προτεραιότητα και θέλουμε οι γονείς, οι θείοι και οι παππούδες μας να έχουν τις συνθήκες φιλοξενίας και διαβίωσης που τους αξίζουν. Σήμερα κάνουμε ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου” τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Το έργο της «Κατασκευής νέας πτέρυγας κι αναμόρφωση – αναβάθμιση της υπάρχουσας πτέρυγας Β’ του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης» έχει προϋπολογισμό 4,341,694.66 € και δικαιούχος του είναι ο Δήμος Κοζάνης.

Το έργο περιλαμβάνει την αναμόρφωση – αναβάθμιση της υπάρχουσας Πτέρυγας Β’, ώστε να υποστεί μία γενική και ουσιαστική λειτουργική, τεχνική και αισθητική αναβάθμιση, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Επίσης, αφορά στην κατασκευή νέας πτέρυγας που θα είναι ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο, αλλά και τις απαραίτητες διαμορφώσεις στον περιβάλλοντα χώρο.

Το έργο εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής (ΕΤΠΑ).

12 σχόλια

  • Από λόγια έχουμε χορτάσει έργα δεν βλέπουμε
    4 σχεδόν χρόνια μόνο ο Καρυπίδης θα μπορούσε να διαλύσει τον συνδυασμό του με αυτό ασχολείται γιαυτό δεν προλαβαίνει η περιφέρεια ας περιμένει την επόμενη 5 ετία
    Όταν αποφασίσει να ασχοληθεί θα είναι αργά για τον ίδιο ούτε ως δημοσιογράφο δεν θα τον ακούει πλέον κανείς

    • Κι ομως τελικά ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ειναι ο μόνος που ξεκινάει έργα , Γηροκομείο , Μαματσειο , Πανεπιστήμιο . Οι προυγουμενοι , Δακής , Κουκουλόπουλος , Μαλούτας , Κασαπίδης , Παπαδόπουλος , 15 χρονια μόνο το μισθό , μπράβο στον Καρυπιδη και δίπλα στο Μητροπολίτη ! Όχι μόνο λόγια !

      • ναι και ειναι ο μονος που στήριζε αντημνημονιακο κομμα τον συριζα προ εκλογών και μετα εκλογων παλι στηρίζει τον συριζα που ειναι το πιο μνημονιακο κόμμα απο πασοκ νεα δημοκρατία. την λεξη κωλοτούμπα νομίζω πως αυτος την εχει αναφέρει

      • Ρε θα μας τρελάνεις; Την επέκταση του Μαματσειου ποιος την έκανε; Κουκουλόπουλος και τη συνέχισε ο Μαλούτας! Το Πανεπιστήμιο ποιος το έκανε; Κουκουλόπουλις έλυσε το ρυμοτομικού και ξεκίνησε μελέτες, Μαλούτας το συνέχισε και το υπέβαλλε για ένταξη και ο κοιμισμένος ο Δακής το άφησε έτοιμο για τον Καρυπίδη που το μονο που έκανε ήταν να το καθυστερήσει ένα χρόνο και καλά που τον στρίμωξε η Ζεμπιλιάδου γιατί ακόμη θα έλεγε ανοησίες…όσο για το γηροκομείο το καθυστέρησε χωρίς λόγο δυό χρονια και ζήτημα ειναι αν θα προλάβει να γίνει … εδώ ζούμε και ξέρουμε γιαυτο τα ψέματα οταν πάτε παρεα Αθήνα να τα πουλάτε γκέγκε;;;;

        • αυτο λεμε μονο κτηρια και αριθμους σας ενδιαφέρει ποιότητα ζωης μηδεν .κτηρια δρόμοι προγράμματα για τους ανθρωπους θα κάνετε κατι γισ το οριο φτώχιας για την ανεργία. νοσοκομεία εκανε κτηρια εκανε γιατρος δεν εχουμε ομως και σύμφωνα με υο μνημόνιο θα υπολειτουργούν. νοσοκομεια εχουμε αλλα ακομα και με κρίση σε ιδιωτικούς γιατρους τρέχουμε. Πανεπιστήμια εχουμε τα παιδια μας ομως δεν μπορούμε λογο χρηματων να σπουδασουμε . υπάλληλοι τον μνημονίων ειναι ολοι

        • οτι ετρεχε να βγάλει τον συριζα κυβέρνηση σαν αντημνημονιακο κόμματα το ξεχάσατε και αυτο και στο τελος μας ειπα πως ειναι ανεξάρτητος. οταν ζητούσε στο πανελ του παραίτησης κουκουλοπουλο Παπαδόπουλο για την δεη και το μνημόνιο ηταν καλα τωρα ομως μούγκα σαν δημοσιογράφος καλα τα ελεγες τωρα πιστός στο συριζα το πιο μνημονιακο κόμμα απο πασοκ και νεα δημοκρατία η κουτάλα της εξουσιας και οχι μονο πανω απο όλα

        • και κατι ακομα οπως ο συριζα ετσι και ο καρυπιδη απο πασοκ και νεα δημοκρατια και απο ανελ ειναι βγαλμενος να λεμε αλήθειες απο μονος του λίγοι η ψήφοι του

      • 23’26 Για να ξεκινήσει ένα έργο των ανωτέρων μεγεθών στην χώρα μας δυστυχώς χρειάζονται κάποια χρόνια.Τα παραπάνω έργα δρομολογήθηκαν,ωρίμασαν από ενέργειες αυτών που αναθεματίζεις.

  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ Κ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ Κ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.