kozan.gr: Η 35λεπτη παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” με επικεφαλής τον Γιάννη Μητλιάγκα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Νοεμβρίου 2017
13:59

 Η 35λεπτη παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με επικεφαλής τον Γιάννη Μητλιάγκα, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, στο ισόγειο του Ξενοδοχείου «Αλιάκμων», στην Κοζάνη.

 

 

 

**** Διαβάστε εδώ για το καρφί του Γ. Μητλιάγκα για  παλαιού τύπου – lifestyle χαρακτήρα και περιεχομένου κινήσεις, όπως κι ευκαιριακές – ασύντακτες μικρο-καταγγελίες, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο, για να υφαρπάξουν ψήφους – Φωτογραφίες από την παρουσίαση του συνδυασμού

10 σχόλια

  • Σε ποιους παρουσίασε ο Μητλιαγκας τον συνδυασμό του; Μεταξυ τους παρουσιαστηκαν χαχαχαχα.
    Γιάννη να δεις τι πικρή γεύση έχει η ήττα…

  • Τόσα χρόνια πληρώνω ετήσια συνδρομή και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Σε τι ακριβώς μου χρησιμεύει το να είμαι εγγεγραμένος στο επιμελητήριο, πέρα από το γεγονός ότι η εγγραφή είναι υποχρεωτική; Ούτε μια επιστολή δεν έχω λάβει ποτέ, που έστω να εξηγεί ποιός ο λόγος ύπαρξης του!

    • Όπα ρε μεγάλε επιχειρηματία ….
      Βοά ο κόσμος για το επιμελητηριο 6χρονια…
      Ίσως δεν είχες χρόνο από τη μπιρίμπα …ή είσαι ανεύθυνος ή γράφεις στημένα σχόλια.

      • Βέβαια! Βοά για την ανικανότητα του Κυριακίδη που χρησιμοποίησε το Επιμελητήριο για να γίνει Δήμαρχος και τα έκανε πλακάκια με τον Μητλιάγκα για να λάβει τη στήριξή του στο Δήμο. Φυσικά βοά ο κόσμος. Όσο για το έργο άσε καλύτερα, ξέρουμε κάτι περισσότερο από εσένα.

        • ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΘΑ ΤΡΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ.
          Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.
          ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
          ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ .
          ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΤΟΥ.
          ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕ .ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ .
          ΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

          • Για μια ακόμη φορά καμιά ουσιαστική απάντηση για το τι έχει κάνει το επιμελητήριο στα μέλη του. Τόσα χρόνια δεν έχω λάβει ποτέ ούτε ένα e-mail σχετικά με δράσεις που να στηρίζουν την επιχείρηση μου. Και μιλάω γενικά για τη λειτουργία του, δεν με ενδιαφέρει να στηρίξω ή να κατηγορήσω κάποιο στέλεχος ή αιρετό. Μόνο για εκλογές ακούω αλλά δεν βλέπω σε τι μου χρησιμεύει.

      • Ο κόσμος μπορεί να “βοά” όπως γλαφυρά περιγράφεις, απάντηση όμως δε μου δίνεις. Σε τι ακριβώς μου χρησιμεύει το να είμαι εγγεγραμένος στο επιμελητήριο και τι έχει κάνει για μένα αυτά τα 6 χρόνια που ο κόσμος “βοά”;

    • Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά από τρία τέσσερα σχόλια ( που γράφει επώνυμα για να διαφημίσει τον εαυτό του ) στο κοζαν που διάβασα είμαι σίγουρος ότι φίλο μου που κατεβαίνει με τον συνδυασμό του δεν θα τον ψηφίσω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.