kozan.gr: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή 26/11 οι νομικοί όλης χώρας, για την ανάδειξη προέδρων και μελών των νέων διοικητικών συμβουλίων. Υποψήφιος πρόεδρος για την Κοζάνη ο Χ. Δημητρόπουλος (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Νοεμβρίου 2017
13:55

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου οι νομικοί της χώρας, για την ανάδειξη των προέδρων και μελών των νέων διοικητικών συμβουλίων. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης υποψήφιος για την προεδρία είναι ο Χρήστος Δημητρόπουλος, ενώ οι: Νικόλαος Αγοραστός, Ιωάννης Αυγερινός, Ιωάννης Βασιλειάδης, Ιωάννης Βήττας, Αναστάσιος Γκανάτσιος, Πολυμνία Δαγκαλη, Βασίλειος Ιωαννίδης, Αχιλλέας Καγιόγλου, Θωμάς Κόμπος, Γεωργία Κανάβα, Μαρία Κωνσταντινίδου, Ευθύμιος Λιάκος, Χρήστος Λιάλιος, Ιωάννης Μπαλαμπανίδης, Σπύρος Μπαλατσούκας, Αθανάσιος Πατσίκας, Κωνσταντίνος Πελεκούδας και Ιωάννης Τσίκας, είναι υποψήφια μέλη του Δ.Σ.

Η απερχόμενη αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συλλόγου Κοζάνης και πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, Ελένη Διαμαντίδου σημείωσε πως: «Είναι η πρώτη φορά που διεξάγονται εκλογές μετά την εφαρμογή του νέου κώδικα περί δικηγόρων. Το νέο Δ.Σ. θα είναι για τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ αναλαμβάνει από την 1-1-2018. Έχουμε μεγάλη συμμετοχή. Όλα είναι σε ενωτικό κλίμα, κάτι που χαρακτήριζε πάντα τον σύλλογο μας». Να σημειωθεί πως το στο Δ.Σ. εκλέγονται 11 μέλη.

Θανάσης Τέγος

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.