kozan.gr: Γ. Ντζιμάνης: «Mετά το Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία, καληνύχτα Κοζάνη, την επομένη, με πήραν από το γραφείο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και μου είπαν, “Στρατηγέ τι κάνεις; Βγήκες στο κλαρί;;;;»,(Βίντεο)

26 Νοεμβρίου 2017
22:41

Συνέντευξη στην εκπομπή “Manufactum”, του TOP Channel, με τη Ρίτα Τσιούρα, παραχώρησε, το περασμένο Σάββατο 25/11, ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Ντζιμάνης. Mεταξύ των άλλων, ο Γ. Ντζιμάνης περιέγραψε τι ακολούθησε της περίφημης δήλωσής του (Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία, καληνύχτα Κοζάνη), με αφορμή την τότε συζήτηση για το κλείσιμο του Α’ΣΣ, σημειώνοντας πως, κατά την άποψή του, αυτός ήταν και βασικός λόγος για να αποστρατευτεί στη συνέχεια. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

7 σχόλια

  • Στρατηγέ μου τότε καλά το σκέφτηκες και καλώς το είπες από τότε όμως μέχρι και σήμερα ξέρεις πόσες φορές έπρεπε να το είχες ξαναπεί ως βουλευτής του Σύριζα σύμφωνα με όσα έλεγε ο αρχηγός σου προεκλογικά και τι πράττει μετεκλογικά στην κυβέρνηση για την περιοχή με την ΔΕΗ και όλα όσα σωστά υποστηριζες τότε Δυστυχώς η εξουσία είναι γλυκιά και τα ιδανικά γρήγορα ξεχνιούνται!

  • Όταν η σοβαρότητα του πολιτικού προσωπικού φτάνει σε τέτοια επίπεδα λαϊκισμού τότε τα μνημόνια θα συνεχίζουν να πέφτουν βροχή. Και κάποιοι που γίνανε στρατηγοί γλύφοντας το ΠΑΣΟΚ και τα σημερινά του κυβερνητικά απολοιφάδια θα τα υπογράφουν με χέρια και με πόδια. Αιντε να έρθουν εκλογές να τους κρύψουμε στα λαγούμια τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.