kozan.gr: Διάρρηξη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Σιάτιστα – Αφαίρεσαν από το ταμείο 3000 ευρώ και λαχεία (ΣΚΡΑΤΣ) συνολικής αξίας 500 ευρώ

27 Νοεμβρίου 2017
11:00
Κανένα σχόλιο

Στόχος διαρρηκτών έγινε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχής Γεράνειας στην Σιάτιστα. Όπως αναφέρει στο kozan.gr, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου, Θεόδωρος Πεσνικάς, γύρω στις 7 το πρωί, περαστικός, από το σημείο, αντίκρισε την πόρτα ανοιχτή κι ειδοποίησε την αστυνομία. Οι δράστες εικάζεται ότι έδρασαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ 3:00 – 6:00 το πρωί της Δευτέρας (27/11), με βάση το γεγονός ότι μέχρι τις 3 το πρωί υπήρχε ανοιχτή καφετέρια που βρίσκεται κοντά στο πρακτορείο. Η λεία των δραστών υπολογίζεται σε 3.000 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο και σε περίπου 50 λαχεία (ΣΚΡΑΤΣ), των 10 ευρώ, συνολικής αξίας 500 ευρώ. Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε σημειωθεί κλοπή σε φαρμακείο στη Σιάτιστα, ενώ, όπως αναφέρει ο κ. Θ. Πεσνικάς, χθες, υπήρξε απόπειρα διάρρηξης και σε δεύτερο πρακτορείο ΟΠΑΠ, στην περιοχή του δημαρχείου, όπως μαρτυρούν σημάδια παραβίασης στην πόρτα του εν λόγω καταστήματος. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ φέρεται να έχει στη διάθεσή της κι οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας άλλου καταστήματος, κοντά στο σημείο που διεπράχθη η διάρρηξη, με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.