Το Ygeiashmera.gr μας ενημερώνει: Παιδική αυτοπεποίθηση: Πώς θα την ενισχύσουμε

28 Νοεμβρίου 2017
11:58
Κανένα σχόλιο

Αυτοπεποίθηση είναι να αισθάνεστε καλά για αυτό που είστε. Κάντε μια λίστα με πράγματα στα οποία είστε καλοί. Μπορείτε να προσθέσετε πράγματα που θα θέλατε να είστε καλύτεροι σε αυτά και στη συνέχεια να βρείτε τρόπους να το πετύχετε. Όταν αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, όριο είναι ο ουρανός.

ΡΟΥΧΑ

Πολλές φορές η μόνη διαφορά μεταξύ δυο μαρκών ρούχων είναι η τιμή. Δεν έχει σημασία τι φοράτε αλλά πώς το φοράτε- με καλύτερη την αυτοπεποίθηση. Όταν βλέπετε μια διαφήμιση με τον αγαπημένο σας σταρ ρωτήστε τον εαυτό σας. ‘’Μου αρέσει πράγματι ή το θέλω επειδή το έχει κάποιος διάσημος’’;

ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΡΕΣ

Τα ομαδικά αθλήματα είναι καλός τρόπος να κάνετε φίλους και να είστε σε φόρμα. Ωστόσο, η νίκη δεν θα πρέπει να είναι πάντα ο στόχος. Η βελτίωση, η πρακτική και η ψυχαγωγία είναι πιο σημαντικά. Αν κάνετε λάθη και η ομάδα σας θυμώσει μαζί σας και σας ενοχλεί μιλήστε στον γονέα σας. Μαζί μπορείτε να σκεφτείτε κάποιο σχέδιο. Αν δεν λαμβάνετε μέρος σε ομαδικά αθλήματα δοκιμάστε γκολφ, καράτε ή τένις.

ΣΥΝΗΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ

Αν έχετε πρόβλημα να διαβάσετε ή να δείτε τον πίνακα μπορεί να χρειάζεστε γυαλιά. Πολλά παιδιά φορούν γυαλιά και είναι καλό να μην αναγκάζονται να κάθονται στην πρώτη σειρά ή να πασχίζουν να δουν. Μη νιώθετε άβολα για τα γαλιά σας. Μπορείτε να διαλέξετε ωραίους σκελετούς και σύντομα θα συνηθίσετε τη νέα σας εμφάνιση. Μπορούν να θελήσουν και οι φίλοι σας να δοκιμάσουν τα γυαλιά σας.

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Υπάρχουν πιθανότητες, εσείς ή άλλα παιδιά στην τάξη να μη μαθαίνετε όλα τα μαθήματα με τον ίδιο τρόπο. Ορισμένα παιδιά μπορεί να έχουν πρόβλημα προσοχής, προβλήματα να ακούν ή να διαβάζουν.

Κάντε κλικ εδώ για συνέχεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.