Επερώτηση του Δ. Σαββόπουλου προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για τη διακοπή των εργασιών του Φράγματος Νεστορίου

30 Νοεμβρίου 2017
07:36

Σας διαβιβάζω την επερώτηση μου, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 και 3 του Κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και παρακαλώ όπως συζητηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Θέμα: <<Φράγμα Νεστορίου –Μελέτη αρδευτικού>>.

κ. Περιφερειάρχη

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν σταματήσει πάλι οι εργασίες του Φράγματος του Νεστορίου και υπάρχει η πληροφόρηση ότι έγινε εκ νέου αίτηση για λύση της σύμβασης του έργου από πλευράς αναδόχου.

Η διαδικασία της αξιολόγησης του διαγωνισμού της Μελέτης του αρδευτικού του φράγματος του Νεστορίου 4.480.0000 ευρώ που δημοπρατήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 2014 δεν συνεχίζεται από την επιτροπή διαγωνισμού παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Είναι εύλογο λοιπόν να υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους πολίτες της Καστοριάς για το πλέον αναπτυξιακό έργο της που στην τελική του φάση θα αρδεύει 72.000 στρέμματα .

Σε ποιές ενέργειες έχετε πρόθεση να προβείτε και τι πρωτοβουλίες έχετε σκοπό να αναλάβετε ως Περιφερειακή αρχή, προκειμένου να βρεθεί λύση και να ξεμπλοκάρει τόσο η διαδικασία της κατασκευής του φράγματος όσο και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της μελέτης του αρδευτικού;

Σαββόπουλος Δημήτριος

Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς

Κοιν: 1)Περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας κ.Καρυπίδη Θεόδωρο

2) Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ.Αδαμόπουλο Σωτήριο

3)Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ.Καρακασίδη Δημήτριο

4)Π.Σύμβουλο κ.Δακή Γεώργιο

5)Π.Σύμβουλο κ Σαπαλίδη Σάββα

6)Π.Σύμβουλο κ.Ζεμπιλιάδου Γεωργία

7)Π.Σύμβουλο κ.Βήττα Ιωάννη

8)Π.Σύμβουλο κ.Κουρκούτα Νικόλαο

2 σχόλια

  • Αντε ρε καρυπιδη να ξαναακουσουμε τις ιδιες αερολογιες σου,να τα ριχνεις ολα τα λαθη σου σε αλλους,μονο μεγαλα προεκλογικα λογια εισουν.Μπραβο ρε Σαββοπουλε που τους ξεγυμνωνεις τους ανικανους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.