Διπλή Προσφορά – Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κοζάνης

30 Νοεμβρίου 2017
13:24
Κανένα σχόλιο

Η Δ/ντρια, ο Σύλ/γος Δ/ντων, ο Σύλ/γος Γονέων Κηδεμόνων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κοζάνης ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Νικόπολης «Αη Γιάννης» για την προσφορά εισιτηρίων της Συναυλίας Αγάπης που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης .

Η προσφορά του Συλλόγου υπήρξε διπλή καθώς είχε διπλούς αποδέκτες, την οικονομική ενίσχυση των 6 οικογενειών καρκινοπαθών- που ήταν και ο σκοπός της συναυλίας- αλλά και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι μαθητές/τριες του σχολείου μας δωρεάν τη συναυλία.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Νικόπολης «Αη Γιάννης» συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις ενέργειες του που πηγάζουν από τη συνεχή διάθεσή του να προσφέρει! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο αξιόλογο έργο του!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.