kozan.gr: Έχει διασφαλιστεί το πλαίσιο νομιμότητας (ωραρίου) των εργαζομένων των εμπορικών καταστημάτων του Δήμου Κοζάνης για τη «Λευκή Νύχτα» (Βίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2017
14:30

Έχει διασφαλιστεί το πλαίσιο νομιμότητας (ωραρίου) των εργαζομένων των εμπορικών καταστημάτων του Δήμου Κοζάνης για τη «Λευκή Νύχτα» στο πλαίσιο των ενεργειών για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων. Όπως ενημέρωσαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης, οι κ.κ. Λευτέρης Ιωαννίδης και Γιάννης Ιωαννίδης, έχει διασφαλιστεί το πλαίσιο νομιμότητας σχετικά με το ωράριο των εργαζομένων των εμπορικών καταστημάτων του Δήμου Κοζάνης για τη «Λευκή Νύχτα», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5/12. Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με είδη σε προνομιακές τιμές, μεγάλες προσφορές, ενώ η ΠΑΝΔΩΡΑ του Δήμου θα περιδιαβαίνει τους εμπορικούς δρόμους της πόλης δίνοντας τον δικό της εορταστικό τόνο στην αγορά.

Θανάσης Τέγος

13 σχόλια

  • Έβγαλαν οι ιωαννιδιδες το πλαίσιο νομιμότητας ….?? Κολοκύθια ριγανατα ..Μήπως θα πληρώσουν αυτοί τις υπερωρίες?? Όχι βέβαια ..

  • Θα μας τρελλανετε; απο ποτε ο δήμος λέει οτι εξασφαλίζει τη νομιμότητα εργαζομενων ιδιωτικών επιχειρήσεων;
    Αρε συριζαιοι που τον στηριξατε κιόλας!

  • Κλεμενο απο ποστ φιλου στο φεισμπουκ

    Ο εμπορικός σύλλογος Κοζάνης αποφάσισε ότι «η πόλη γιορτάΖΕΙ» γιατί τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.
    Αφού το αποφάσισε ο εμπορικός σύλλογος, έτσι θα είναι.
    Είναι δυνατό άλλωστε να έχουν γνώμη οι εργαζόμενοι για το τι σημαίνει «η πόλη γιορτάΖΕΙ»; Από πότε θα πρέπει έχουν άποψη οι εργαζόμενοι για το πώς και πότε «γιορτάΖΕΙ» η πόλη;
    Από πότε οι εργαζόμενοι είναι και άνθρωποι με οικογένειες, παιδιά, προσωπική ζωή, ενδιαφέροντα; Ακόμα και κυνικά να το δούμε -από την άποψη των εμπόρων- από πότε οι εργαζόμενοι είναι και καταναλωτές ώστε να πρέπει να έχουν και αυτοί χρόνο για να καλύψουν τις αγοραστικές τους ανάγκες ; Διότι ο «σύλλογος εμπόρων» αντιλαμβάνεται το «γιορτάζω» σαν καταναλώνω. Ψωνίστε, μόνο έτσι η πόλη «γιορτάΖΕΙ».
    Άλλωστε, ως γνωστόν, λεφτά για ξόδεμα υπάρχουν. Χρόνος για κατανάλωση μας έλειπε και ανοιχτά μαγαζιά τα μεσάνυχτα.

  • αυτα να τα πειτε σε αυτους που ειναι υποχρεωμένη να τα πληρώσουν και εαν δεν μπορουν να κλείσουν το μαγαζι τους στο ωράριο που επιθυμούν. τα τελευταία 3 χρόνια πληρώνει κανεις της υπερωρίες στους εργαζομένους του ..οχι αλλο θέατρο οταν ειναι να τα πάρετε τα απαιτείτε και οταν ειναι να τα δώσετε το παίζετε τρελιτσα. γι αυτο όποιος δεν πληρωθεί και το ξέρει να σχολάσει στο ωράριο του

  • Η Δημοτικη αρχη δεν μπορει να παρει τα σκυλια απο την φατνη στην πλατεια και θα δωσει λυση στα προβληματα των εργαζομενων στα καταστηματα της πολης;

  • Μιας και παίρνετε αποφάσεις για άλλους, θέλουμε λευκή νύχτα και για το δημαρχείο, να είστε κ. δήμαρχε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα εκεί και να δουλεύετε.
    Χρόνο έχουμε, λεφτά δεν έχουμε, τι δεν καταλαβαίνετε??

  • Ποιοι πελατες; καντε μια αναλυση αγορας προιοντων ανα ωρα την Τριτη και αναρτηστε την να δουμε ποιος ψωνισε τι. Αναρτηστε ενα πινακα ηλεκτρονικο να μπαινουν οι καταστηματαρχες και να δηλωνουν τι πουλησαν για να δειτε πλακες…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.