Κάλεσμα συμμετοχής συνταξιούχων στο συλλαλητήριο στη Φλώρινα, τη Δευτέρα 4/12

1 Δεκεμβρίου 2017
18:40
Κανένα σχόλιο

ΠΑ.Σ.Α.Σ ΔΕΗ ΠΑΡ/ΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ,ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ο.Α.Ε.Ε. –ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ι.Κ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ι.Κ.Α. ΣΕΡΒΙΩΝ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κ Α Λ Ε Ι

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 04-12-2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00

ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 3ης ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 40% ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑΗΣ, ΟΡΥΧΕΙΑ) ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε. ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΙΤΗ 1 ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ 2 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ 3,4 ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ .ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ (Φ.Α, ΑΠΕ ΚΤΛ).

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.