kozan.gr: Γ. Δακής: «Ανακρίβειες και ψέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο» – «Με τερτίπια υφαρπάζουν τη σύμφωνη γνώμη μας» (Bίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2017
18:15

Ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς και κατηγορίες κατά της Περιφερειακής Αρχής εξαπέλυσε στις δηλώσεις του με αφορμή τη συνεδρίαση για το έργο της «Αγίας Όλγας» στη Φλώρινα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Δακής.

«Θεωρούμε ότι είναι αδιανόητο να λέγονται δημόσια ανακρίβειες και ψέματα μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να αποκρύπτονται δεδομένα. Όπως και με τερτίπια να προσπαθούμε να υφαρπάξουμε τη σύμφωνη γνώμη. Είναι σαφές ότι υπήρξε πρόβλημα. Είναι σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα. Όλοι έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε τη νομιμότητα, πολύ περισσότερο όταν στην Περιφέρειά μας τα πράγματα κινούνται σε ένα εξαιρετικά αρνητικό ρυθμό», σχολίασε, σημειώνοντας μάλιστα τους χαμηλούς ρυθμούς απορροφητικότητας των έργων του Π.Ε.Π.: «Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι πριν λίγες ημέρες έλαβε χώρα στην Καστοριά η Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος. Ενώ έχουμε κλείσει 4 χρόνια ο ρυθμός απορρόφησης του Π.Ε.Π. είναι κάτω από 10%», ανέφερε.

Tίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.