kozan.gr: Στην περιοχή μας ο Κούρδος Ιατρός και Διπλωματικός Αντιπρόσωπος, του κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), Ιεμπραχέμ Μουσλέμ. Ομιλητής σε εκδηλώσεις σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα για τις «γεωστρατηγικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής μεσόγειου» (Bίντεο & Φωτογραφίες)

2 Δεκεμβρίου 2017
17:06
Κανένα σχόλιο

Στην Κοζάνη, βρίσκεται από σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου ο Κούρδος Ιατρός και Διπλωματικός Αντιπρόσωπος, Ιεμπραχέμ Μουσλέμ, καθώς στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας θα μιλήσει σε εκδήλωση, σχετικά με τις «γεωστρατηγικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής μεσόγειου». Την εκδήλωση διοργανώνουν οι «Ενεργοί Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας, ενώ αύριο Κυριακή 3/12 στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη στις 11 και 30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση. Τον κ. Μουσλέμ συνάντησε το Kozan.gr το πρωί του Σαββάτου στο Καφέ «Le Bleu». «Στόχος μας είναι μέσα από τις δυο εκδηλώσεις να ενημερωθεί ο κόσμος της περιοχής τι γίνεται πέρα από τα σύνορα-την άλλη πλευρά της Μεσογείου. Μια σημαντική περιοχή γεωστρατηγικά για την Ελλάδα και τον κόσμο. Ο Κουρδικός λαός έχει συγκεκριμένες λύσεις, ώστε η περιοχή να ξεπεράσει τα σημερινά προβλήματα και να αποκτήσει Ειρήνη και σταθερότητα», μας είπε ο κ. Μουσλέμ. Στις δυο εκδηλώσειςς θα μιλήσει επίσης και ο Ιατρός Αγάπιος Γαβριηλίδης σχετικά με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο – Η θέση της χώρας». Ο κ. Μουσλέμ θα αναπτύξει το θέμα: «Κούρδοι, ένας λαός ανάμεσα στη Γενοκτονία και την Απελευθέρωση».

Θανάσης Τέγος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.