O Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εορδαίας για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ: “Θεωρώ ότι αυτή την περίοδο η περιοχή μας δεν έχει βουλευτές” (Βίντεο)

4 Δεκεμβρίου 2017
15:19

 “Θεωρώ ότι αυτή την περίοδο η περιοχή μας δεν έχει βουλευτές”, ανάφερε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εορδαίας, Αναστάσιος Τσιλφίδης, μιλώντας στο West Channel και σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις στα ενεργειακά, με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.

10 σχόλια

  • ο νομος Κοζάνης ενώ έβγαζε 3 η 4 βουλευτές πασοκ η νεα δημοκρατία και τωρα σύριζα πότε μα ποτε δεν πηραν μια καλη θεση σε κυβέρνηση όποτε ηταν το κόμμα τους .ποτε δεν εκαναν κατι καλο για τον τοπο τους και για τους Πολίτες του νομου Κοζάνη για ποιότητα ζωης και οχι μονο και απλα ηταν και ειναι θεατές και εκτος αυτού οταν το κόμμα τους γίνονταν κυβέρνηση άλλαζαν την γνώμη τους τα πιστεύω τους και της προεκλογικές δεσμεύσεις τους.τα τελευταία αθανασιαδης με έπεισε ο Γιωργάκης και λεω ναι στο μνημόνιο .νεα δημοκρατία πήρε της εκλογές σαν αντημνημονιακο κόμμα αλλα ναι σε ολα στο μνημονιο οπως και ο κασαπιδης οσο για τον συριζα το γνωρίζετε ολοι. κωλοτούμπες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.