Περιφερειακό Σωματείο Συν/χων ΔΕΗ Δυτ. Μακ/νιας: “Τηρήστε τις υποσχέσεις σας η παραιτηθείτε;” 

4 Δεκεμβρίου 2017
18:22
Το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτ. Μακ/νιας συμμετείχε σήμερα Δευτέρα 4/12 στο συλλαλητήριο κατά της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ στην πλατεία της Φλώρινας. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα σε όλους ότι αυτό που λέγεται σήμερα ΔΕΗ δημιουργήθηκε με το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, με τον ίδρωτα και το αίμα των εργαζομένων και δεν βγαίνει στο σφυρί για ξεπούλημα. Είναι περιουσία όλων μας.

2 σχόλια

  • σε ποιους απευθυνεστε οταν ζητατε να παραιτηθουν ακριβως???? εσεις τους ψηφισατε ολους και τους τεως και τους νυν… και συνεχιζετε να τους ψηφιζετε κυριοι..δεν φταιει κανεις αλλος εσεις και εμεις..οχι οι αλλοι!!! οταν το καταλαβετε αυτο..η ζωη σας ισως γινει καλυτερη!!…ειδικα εκει στη φλωρινα που σας παρατησαν στην κυριολεξια..εχετε καθε λογο να αντιδρατε και να παραπονιεστε…αλλα να τα βαζετε με τις επιλογες σας κι οχι με τους…αλλους!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.