kozan.gr: Σεμινάριο Βιοενέργειας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΠΔΜ, στην Κοζάνη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Δεκεμβρίου 2017
20:46
Κανένα σχόλιο

Σεμινάριο Βιοενέργειας στην Κοζάνη, έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΠΔΜ. Το σεμινάριο, όπως είπαν οι διοργανωτές: «υλοποιείται με αφορμή την Ελληνική Ημέρα Βιοενέργειας, η οποία σηματοδοτεί τη συμβολική ημερομηνία από την οποία και μέχρι το τέλος του έτους (δηλαδή συνολικά 41 ημέρες), η χώρα μας θα μπορούσε να στηριχθεί αποκλειστικά στη βιοενέργεια για την κάλυψη των ενεργειακών της αναγκών». Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στους κλάδους της βιοενέργειας και βιομάζας, καθώς επίσης και οι συναφείς εξελίξεις σε Εθνικό (Ενεργειακές Κοινότητες) και Ευρωπαϊκό επίπεδο (Μανιφέστο Βιοοικονομίας). Η διοργάνωση του σεμιναρίου υποστηρίχτηκε από το Ευρωπαϊκό Έργο SecureChain (Βιώσιμες Εφοδιαστικές Αλυσίδες Βιοενέργειας), το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» της ΕΕ για την Έρευνα και την Καινοτομία.

Θανάσης Τέγος


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.