Κάνουμε κάτι διαφορετικό, με συγκεκριμένες προτάσεις, για τα προβλήματα που μας απασχολούν και μας ταλαιπωρούν (του Χρήστου Νιόπλια)

5 Δεκεμβρίου 2017
00:11

Μετά την εκλογή μου για την εκπροσώπηση του εμπορικού κόσμου της Κοζάνης στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας. Καθώς και την εκπροσώπησή μου στη ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας)μετά τις εκλογές της που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και πάντα με γνώμονα και κριτήριο μόνο την συλλογικότητα, την αλληλοϋποστήριξη, τη βελτίωση και ανάπτυξη του εμπορικού κόσμου, αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Θεωρώ πως η ανάπτυξη και εξέλιξη του εμπορικού κόσμου και κατά συνέπεια της αγοράς, περνάει κατά κύριο λόγο από το χέρι μας. Με τις επερχόμενες εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης, μας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβουμε δράση, να καταθέσουμε τις ιδέες και να δώσουμε άλλη πνοή στην αγορά.

Ως χαρακτήρας, πάντοτε θεωρούσα και θεωρώ πως αν θέλω κάτι να αλλάξει, πρέπει είτε να το αλλάξω εγώ, είτε να γίνω μέρος της αλλαγής. Λειτουργούσα και λειτουργώ με βάση τη συναισθηματική μου νοημοσύνη, κυρίως σε ότι αφορά την κοινωνική προσφορά και την συμμετοχή στα κοινά.

Στα χρόνια της εμπορικής μου δραστηριότητας τόσο στην πόλη της Σιάτιστας όσο και στην πόλη της Κοζάνης κατα κύριο λόγο, έχω αποκτήσει την εμπειρία και τη γνώση για τα προβλήματα των συναδέλφων μου. Θεωρώ ότι το ΕΒΕ Κοζάνης δύναται να δώσει λύσεις στα προβλήματα των καταστηματαρχών και εμπόρων της πόλης, γι’αυτό θα είμαι υποψήφιος, ώστε να προασπίσω τα συμφέροντα του καθενός και της καθεμιάς μας.

Δηλώνοντας και επίσημα τη συμμετοχή μου στις εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης με τον συνδυασμό “Σύγχρονο Επιμελητήριο”με επικεφαλής τον Νίκο Σαρρή.Είμαι σίγουρος ότι πολλά μπορούμε να αλλάξουμε και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο για την αγορά της περιοχής. Συλλογικά, με νέους και καινοτόμους ανθρώπους δίπλα μας, να κάνουμε κάτι διαφορετικό, με συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν και μας ταλαιπωρούν.

Οι αλλαγές ξεκινάνε από λίγα άτομα αλλά γίνονται πράξη με συλλογικότητα, και για αυτό σας καλώ να με τιμήσετε και να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.

2 σχόλια

  • ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κ.ΝΙΟΠΛΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.