ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ : Οι εργαζόμενοι υπερασπίζονται το δικαίωμα στην απεργία

5 Δεκεμβρίου 2017
13:35

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή της στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μεταβάλει το νομοθετικό πλαίσιο και ουσιαστικά να περιορίσει το ιερό δικαίωμα στην απεργία.

Παρ΄ότι η σχετική τροπολογία αποσύρθηκε (προφανώς για να κοπάσουν οι αντιδράσεις) η πειθήνια στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές την εκθέτει ανεπανόρθωτα απέναντι στον κόσμο της εργασίας που κατά τη διάρκεια των τελευταίων μνημονιακών χρόνων είδαν την διάλυση –κυριολεκτικά- της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τους χιλιάδες εργαζόμενους που εκπροσωπεί να συμμετέχουν δυναμικά στην Πανελλαδική απεργία της 14ης Δεκέμβρη για να εκφράσουν τις αντίδρασή τους στις αντεργατικές και αντιλαϊκές αποφάσεις όπως η πώληση των λιγνιτικών μονάδων σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη που θα πλήξουν βαρύτατα την απασχόληση και ευρύτερα την οικονομία.

Λέμε ΟΧΙ στις αντεργατικές αποφάσεις Κυβέρνησης – Δανειστών

7 σχόλια

  • Το δικαίωμα στην απεργία ναι, το δικαίωμα κρητικής στους συνδικαλιστές ναι ή όχι;
    Το δικαίωμα στην κρητική του τρόπου λειτουργίας κάποιων συνδικαλιστών ναι ή όχι;
    Η κρητική είναι δικαίωμα στην Δημοκρατία και δεν ποινικοποιείται.

    • Ή κρητική ελιά και ή κρητική γραβιέρα είναι οι καλύτερες!!! Ή ” κρητική” στους συνδικαλιστές δυστυχώς δεν κατάγεται από την Κρήτη!

  • Μια χαρά σας βόλεψε αυτός ο νόμος ! Ετσι κι αλλοιώς κανεις δεν απεργεί πλέον ! Τωρα θα έχετε και άλλοθι για τον ενδοτισμό και τη μαλθακότητα ! Άναρθρες κραυγές και μαντινάδες ! Αρκει να περνάτε καλά ,αλλα ήγγικεν η ώρα “………………

  • Υπερβολικές οι αντιδράσεις σας και για το δικαίωμα στην απεργία και για την πώληση της ΔΕΗ. Και τα δύο είναι απολύτως απαραίτητα για να συνεχίσουμε να ανήκουμε στον παράδεισο του Ευρώ. Άλλωστε αν ενθυμούμαι καλά στο δημοψήφισμα του 2015 όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς ήταν υπερ του ΝΑΙ, γιατί υπήρχε κίνδυνος να βγούμε απ το υπέροχο Ευρώ. Οι ευρωπαίοι μας το είχαν πει: αν θέλετε Ευρώ πρέπει ματώσετε. Και μεις είπαμε θέλουμε…και ματώνουμε! Προς τι λοιπόν οι διαμαρτυρίες?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.