Πετυχημένο το 3ο Εορδαϊκό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε 2-3/12/2017 στο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας

6 Δεκεμβρίου 2017
11:15
Κανένα σχόλιο

Το Σαββατοκύριακο 2-3/12/2017 διεξήχθη το 3ο Εορδαϊκό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης στην κατηγορία των Εφήβων. Το τμήμα WATERPOLO της ομάδας μας διοργάνωσε για Τρίτη φορά μια τέτοια διοργάνωση η οποία για πρώτη φορά ήταν επίσημη και εγκεκριμένη από την ΚΟΕ.

Στο τουρνουά πήραν μέρος εκτός από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας – Waterpolo, ο Πύρρος Ιωαννίνων, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Μακεδονικός Νεαπόλεως και η ΧΑΝΘ. Οι περισσότεροι αγώνες ήταν συναρπαστικοί με αγωνία και ανατροπές μέχρι το άκουσμα της κόρνας, που καταδεικνύει την ομορφιά των αναμετρήσεων. Το δείχνει άλλωστε και το τελικό αποτέλεσμα αφού στην πρώτη θέση είχαμε ισοβαθμία. Σημαντική και παρουσία του κόσμου στις κερκίδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους αλλά τα περισσότερα και δικαίως ανήκουν στον ΠΥΡΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την κατάκτηση του τροπαίου ενώ ενεργοποιήθηκε ο κανονισμός FINA και ΚΟΕ (§2.2.1) για την εύρεση του πρώτου αφού είχαμε ισοβαθμία μεταξύ Πύρρου και Μακεδονικού με το μεταξύ τους παιχνίδι να λήγει ισόπαλο.

 

 

 

 

Έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών των ομάδων είχαμε και την ανάδειξη των καλύτερων του τουρνουά οι οποίοι ήταν:

  • Παύλου Θ. Πύρρος Ιωαννίνων MVP
  • Τσαμπάζης Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλύτερος Τερματοφύλακας

Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Παύλου Θ. από τον Πύρρο Ιωαννίνων με 21 τέρματα.

Πολύ σημαντική και με ιδιαίτερη σημασία η παρουσία του διεθνή διαιτητή κου Σπανούδη Γρηγόρη, ο οποίος διεύθυνε τις αναμετρήσεις.

Πρέπει να τονιστεί ότι τηρήθηκε το πρωτόκολλο των διεθνών αναμετρήσεων με παρουσιάσεις των ομάδων πριν από τις αναμετρήσεις συνοδεία γραφικών στον ηλεκτρονικό πίνακα.

Τις απονομές έκαναν: στον νικητή Πύρρο Ιωαννίνων ο Δήμαρχος Εορδαίας και Πρόεδρος των Δελφινιών Πτολεμαΐδας κος Σάββας Ζαμανίδης, στον MVP o Γ. Γραμματέας του συλλόγου μας κος Ιορδανίδης Φώτιος ενώ στον καλύτερο τερματοφύλακα ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κος Κατσίδης Ευστάθιος, ενδεικτικό της σημασίας που έχει πια αυτό το τουρνουά για την ομάδα μας και την πόλη μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε

  • όλες τις ομάδες για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και για τη συμμετοχή τους
  • τους προπονητές, αυτούς τους ακούραστους εργάτες της υδατοσφαίρισης για την άψογη συνεργασία
  • τον κόσμο που ήταν στις κερκίδες
  • την διοίκηση του συλλόγου μας για την αμέριστη βοήθεια στη διοργάνωση
  • τους εθελοντές που βοήθησαν στη γραμματειακή υποστήριξη και στο στήσιμο του αγωνιστικού χώρου και στα γραφικά του πίνακα
  • τον χορηγό μας, το HOTEL PANTELIDIS για την έμπρακτη συμβολή του σε ότι και να διοργανώνουμε
  • τον κο Σπανούδη διεθνή διαιτητή

Ραντεβού την επόμενη χρονιά με το 4ο…..

Ο Έφορος Υδατοσφαίρισης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.