Nέες φωτογραφίες, λήψης 6/12, από την ανατροπή νταλίκας στο Χάντακα του δρόμου Αιανής – Καισαρειάς (Φωτογραφίες)

7 Δεκεμβρίου 2017
08:11
Κανένα σχόλιο

Φωτογραφίες του mikrovalto.gr, μεσημέρι Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου 2017, από το απίστευτο τροχαίο που συνέβη με νταλίκα στο 2ο χλμ του δρόμου Αιανής – Καισαρειάς, που «βούλιαξε» στο «πολύπαθο»* γεφυράκι του Χάντακα (οι πληροφορίες λένε ότι ο οδηγός μπερδεύτηκε και μπήκε σε δρόμο μη προσπελάσιμο).

Είναι προφανές ότι η νταλίκα έχει υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές -πλέον το ευπαθές φορτίο που μετέφερε- και η ανάσυρσή της μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι…

ntalikxand61217 1

ntalikxand61217 2ntalikxand61217 3

ntalikxand61217 4ntalikxand61217 5

*Θυμίζουμε ότι η πρώτη μεγάλη καταστροφή στο τεχνικό γεφύρι του ρέματος στο Χάντακα σημειώθηκε από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και επιδεινώθηκε η κατάσταση από τις βροχοπτώσεις στις 12 Ιουνίου 2017.

Από τότε, για την -καθυστερημένη, ούτως ή άλλως- αντιμετώπιση της κατάστασης, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στη συνεδρίαση της Τρίτης 22/8 και την επομένη -Τετάρτη 23/8- από το Περιφερειακό Συμβούλιο, η έγκριση πίστωσης για την αποκατάσταση του δρόμου Αιανής-Καισαρειάς στη θέση «Χάντακας» και υποθέτουμε ότι το έργο έχει δημοπρατηθεί. Παραμένει όμως η αμείλικτη πραγματικότητα, ότι 15 μήνες μετά τις ζημιές, το έργο αποκατάστασης δεν έχει ξεκινήσει…

mikrovalto.gr

Δείτε πως ήταν το σημείο που πήγε να περάσει η νταλίκα! (φωτο από 12.6.2017)

ntalikxand61217 6_12617

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.