Πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, ημερίδα με θέμα : Αρτηριακή Υπέρταση “Ένας ύπουλος εχθρός” (Φωτογραφίες)

7 Δεκεμβρίου 2017
21:26
Κανένα σχόλιο

Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα : Αρτηριακή Υπέρταση “Ένας ύπουλος εχθρός”.

Την ημερίδα παρουσίασαν γιατροί του Κ.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ., ενημερώνοντας το κοινό όσο πιο  κατανοητά και απλά καικάνοντας μετρήσεις σε πολλούς από τους παρευρισκομένους.

 Οι γιατροί και οι νοσηλευτές απάντησαν σε ερωτήσεις για θέματα που αφορούν την Αρτηριακή Πίεση και που όλοι συναντάμε στην καθημερινότητα μας, αλλά από άγνοια ή από μη επιστημονική πληροφόρηση έχουμε λανθασμένη ενημέρωση,  με αποτέλεσμα την μη σωστή αντιμετώπιση της Αρτηριακής Υπέρτασης και την πρόληψη των επικίνδυνων παραγόντων της όπως το εγκεφαλικό, το έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακές προσβολές), την καρδιακή ανεπάρκεια, τα ανευρύσματα των αρτηριών (π.χ., ανεύρυσμα αορτής), την περιφερειακή αρτηριακή νόσο και που είναι η αιτία της χρόνιας νεφρικής νόσου.


Σύμφωνα με τους γιατρούς θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις ενημέρωσης με σημαντικά ιατρικά θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.  Ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν στην ημερίδα και τους γιατρούς που μας την παρουσίασαν.

Για το Τ.Σ. Αγίου Δημητρίου Ο Πρόεδρος Πεχλιβανίδης Θεοχάρης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.