Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Παντελίδη για τις εκλογές στο ΕΒΕ Κοζάνης

8 Δεκεμβρίου 2017
14:13
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι

Καταθέτω την υποψηφιότητα μου στο ΕΒΕ νομού Κοζάνης, τον θεσμό που εκπροσωπεί, προάγει, προωθεί και υπερασπίζεται τις επιχειρήσεις. Είμαι 26 χρονών οικονομολόγος (ΑΠΘ), συν-ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα, ελεύθερος επαγγελματίας που αγωνιώ για το αύριο.

Τα τελευταία χρόνια ο επιχειρηματικός κόσμος περνά την μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί εάν δεν επενδύσουμε στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες, στον αγροτικό τομέα και στον τουρισμό. Εύκολα τα λένε όλοι αυτά, στην πράξη όμως δεν γίνονται πάντα, γι αυτό θα αναφέρω επιγραμματικά κάποια από τα παραπάνω στα οποία μπορώ και να συμβάλλω.

Τουρισμός, στην περιοχή μας μπορεί να αναπτυχθεί οινολογικός, θρησκευτικός και βιομηχανικός τουρισμός. Το κάνουμε τόσα χρόνια για την δουλειά μας προσωπικά αλλά εάν το κάνουμε συντεταγμένα σε συνεργασία με τους δήμους, την περιφέρεια και τις εταιρείες τουρισμού τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Το πλάνο υπάρχει, τον δρόμο τον ξέρουμε μένει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό.

Αγροτικός τομέας, προτείναμε και θα υλοποιήσουμε την ίδρυση αγροτικού τμήματος στο επιμελητήριο μας. Μέχρι την εμφάνιση της ΔΕΗ η περιοχή μας ήταν αγροτική και κτηνοτροφική και σήμερα που η ΔΕΗ όπως την ξέραμε έχει τελειώσει θα πρέπει κατά την γνώμη μου να γυρίσουμε στις ρίζες μας. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταθέσουμε ολοκληρωμένη πρόταση μαζί με τους αρμόδιους φορείς για την επαναπόδοση των εδαφών σε νέους και υφιστάμενους αγρότες. Το συζητήσαμε με ειδικούς μας εξήγησαν τα προβλήματα που θα συναντήσουμε αλλά και πιθανές λύσεις σε αυτά. Αυτό δείχνει την αγωνία αλλά και το όραμα μας για το μέλλον της περιοχής που ζούμε.

Μητρώο απόδημων Ελλήνων, πρέπει να βρούμε και να καταγράψουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Να έρθουμε σε επαφή μαζί τους και να αναπτύξουμε στενή συνεργασία κάνοντας εξαγωγές, εισαγωγές αλλά και παίρνοντας τεχνογνωσία.

Προτάσεις υπάρχουν, θέληση υπάρχει και η προσπάθεια για να αλλάξουμε πράγματα για τις επιχειρήσεις μας μέσα από το επιμελητήριο θα γίνει.

Κύριο ζήτημα είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των μελών του επιμελητηρίου στις εκλογές την Κυριακή 10 και την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου γιατί μόνο έτσι και θα αναβαθμιστεί ο θεσμός αλλά θα έχει και δύναμη το νέο διοικητικό που θα εκλεγεί.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ την επομένη των εκλογών είναι δεδομένη γιατί τα προβλήματα μας είναι κοινά και όλοι μαζί θα κληθούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Ζητώ την στήριξη σας στον συνδυασμό μας γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους της αγοράς, άξιους και πετυχημένους επιχειρηματίες και αγωνιστές της ζωής. Οι 52 από τους 69 κατεβαίνουν για πρώτη φορά και σε συνδυασμό με την εμπειρία των υπολοίπων αλλά και με τον επικεφαλή Νίκο Σαρρή με κάνουν να νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή που έκανα να συστρατευτώ μαζί τους για ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

Γιώργος Παντελίδης

Υποψήφιος στον τομέα των υπηρεσιών,

Νίκος Σαρρής, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.