Δήλωση υποψηφιότητας Κ. Παπανίκου για τις εκλογές στο ΕΒΕ Κοζάνης

8 Δεκεμβρίου 2017
19:35

Συνάδελφοι την Κυριακή 10 και την Δεύτερα 11 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές στο ΕΒΕ νομού Κοζάνης με καθυστέρηση 2 και πλέον ετών. Χρόνια που ο επιχειρηματικός κόσμος εύχομαι να μην ξανά δει και που άλλαξαν την μορφή της οικονομίας.

Μέσα σ’ αυτό το ασταθές περιβάλλον αναδεικνύεται όσο ποτέ η ανάγκη για την ενίσχυση του Έμπορο-Βιοτεχνικού επιμελητηρίου. Τον θεσμό που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο του ελεύθερου επαγγελματία. Έναν φορέα που μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης με τις δράσεις, τις προτάσεις και τις εκδηλώσεις του.

Μια απ’ αυτές τις εκδηλώσεις ήταν το πρώτο συμπόσιο μαρμάρου που πραγματοποιήθηκε από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου στο Τρανόβαλτο και ανέδειξε την ποιότητα και την ποικιλία των μαρμάρων Κοζάνης. Η εν λόγω εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του επιμελητηρίου και με την υποστήριξη της περιφέρειας, αυτό μας δείχνει το παράδειγμα που θέλουμε να ακολουθήσουμε για μια δράση όπου όταν συντονίζονται ελεύθεροι επαγγελματίες με θεσμικούς φορείς το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

Γι’ αυτόν τον λόγο και για την έως τώρα εμπειρία μου στο επιμελητήριο πιστεύω πως αυτός ο φορέας πρέπει να στηριχθεί από όλους μας.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και επικεφαλή τον Νίκο Σαρρή. Έναν άνθρωπο που εκτιμώ για την αγωνιστικότητα του, το όραμα του για το επιμελητήριο και γιατί θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος για την θέση του προέδρου.

Σας καλώ να συμμετέχετε στις εκλογές του επιμελητηρίου για να δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στον θεσμό.

Κωνσταντίνος Παπανίκος

Αντιπρόεδρος σωματείου μαρμάρων και βιοτεχνών νομού Κοζάνης

Υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης,

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.