kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Η “Λευκή νύχτα” έβγαλε τον κόσμο στα μαγαζιά – Ικανοποιημένη η διοίκηση του Εμπορικού συλλόγου Eoρδαίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

8 Δεκεμβρίου 2017
22:18

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής τη δράση «Λευκή νύχτα» με παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, τα οποία, είναι προγραμματισμένα να παραμείνουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυχτα. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

ko

9 σχόλια

  • Οι τροβαδούροι πολύ ωραίοι έως συγκινητικοί. Όλοι οι σύλλογοι αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά αυτοί ταιριάζουν και περισσότερο με το κλίμα των ημερών. Πρώτη φορά τους άκουσα live. Μπράβο.

  • ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ! οι περισσοτεροι απο αυτους που “νοιαζονται” για την πολη (δημοσιοι υπαλληλοι και δεητζηδες μεταξυ αλλων) εχουν ηδη κανει τα χριστουγεννιατικα ψωνια τους απο τη θεσσαλονικη (οπως κανουν εδω και πολλα χρονια αλλωστε) ,κι αυτα περι λευκης νυχτας ειναι “σαματας να γινεται”…

    • ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΟΥΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ! Βλέπεις φίλε Κοζανίτη ότι δεν χρησιμοποιείς καλές εκφράσεις και ότι ζεις στα συμπλέγματα του παρελθόντος σαν τα φαντάσματα. Αντί να πεις ότι χρειάζεται σοβαρή συζήτηση, έντονος προβληματισμός από όλους τους πολίτες και τους παράγοντες για την επόμενη ημέρα που ήδη ξημερώνει στην περιοχή, συγκεκριμένες επιστημονικές μελέτες για τα επόμενα 20 χρόνια και την ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟ, γιατί και οι δύο πόλεις θα καταντήσουν σε λίγα χρόνια χωριά, εσύ ζεις με τα κομπλεξικά φαντάσματα του παρελθόντος. Για λύπηση είσαι, ευτυχώς είστε ελάχιστοι κομπλεξικοί που ζείτε και στις δύο πόλεις.

      • ο γνωστος αγνωστος που καθε τρεις και λιγο μας αραδιαζει τις αερολογιες του περι ενος δημου,αληθεια δευτερος σαν κι εσενα υπαρχει ή μηπως εισαι συλλεκτικος;;; παντως χαιρομαι που οι συντηρητικοι αποκαλουνται κομπλεξικοι απο κατι αστειους (like you) που εξελεξαν ενα κομμα (της προοδου υποτιθεται) που κοντευει να διαλυσει τη χωρα σε τρια μολις χρονια!

        • Να φανταστώ κάποια θεσούλα εκλεγμένου που δεν θέλεις να την αφήσεις (ίσως και κληρονομική από τον μπαμπά), κάποιος μισθουλάκος βρέξει χιονίσει, τα ίδια και οι πιο πονηροί από το σόι σας και σκέφτεστε «βρε δεν πα να καταντήσει η περιοχή από δυο χωριά, τι μας ενδιαφέρει εμάς?» Άραγε για πόσο καιρό ακόμη ο μορφωμένος λαός αυτής της περιοχής θα ανέχεται κάποιους σαν εσένα και τα προσωπικά σας παιχνίδια εις βάρος της μοναδικού διεξόδου που έχουμε ως περιοχή? Ναι πονηρέ και ασήμαντε παραγοντίσκε καλά τα λένε όσοι μιλάνε για έναν μεγάλο μητροπολιτικό δήμο, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλη λύση!!!

    • Οι δημόσιοι υπάλληλοι μπομπόλια ψώνια έχουν κάνει, γιατί παίρνουν δώρο μηδέν εις το ποιλικον. Όλο το σαματά στην πόλη τον κάνουν οι συνταξιούχοι και οι “μαύροι”. Για αυτό αλλού αυτά.

      • βγηκε και ο κατοικος καιλαριων πλεον δεητζης δημοσιος υπαλληλος με τη μερσεντες και τη μπεεεε εμ βε , που ψωνιζει μονο απο τα λιντλε ,πινει τον καφε του στα κοσμος και στα τζαμπο της σαλονικας κι υστερα παει στο εξοχικο του στο πευκοχωρι (το must των προβατων) κι ερχεται εδω περα και τσαμπουναει οτι αυτος κραταει την αγορα της πολης στα χερια του! γελασαμε και σημερα να σαι καλα ! μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.